Stamsaas Fritid AS:: Generasjonsskifte i Sarpsborg | Din Fritid
Stamsaas Fritid AS:

Generasjonsskifte i Sarpsborg

Fra 1. april tok Camilla Erichsen (31) over som daglig leder i Stamsaas Fritid og gir fra seg styrelederansvaret til Richard Erichsen (28). Det betyr at to søsken som er tredjegenerasjon Erichsen nå har trådt inn i ledelsen i Stamsaas Fritid. Carsten Erichsen, tidligere daglig leder, blir nestleder.

I en pressemelding til Din Fritid forklarer Carsten Erichsen endringene slik:
– Dette generasjonskiftet var på tide og vi har allerede diskutert det over lenger tid. Det er en naturlig overgang å gi neste generasjon litt spillerom til å få være med å forme fremtiden. Jeg har jo blitt 62 år og jobbet i Stamsaas siden 1983 år. Så en myk overgang og rolig nedtrapping er planen. Jeg skal fortsatt jobbe, men det kan jo være det blir noen flere ferier og langhelger enn tidligere.

Ny daglig leder, Camilla, har i noen år hatt ansvar for markedsføring og før dette jobbet hun med garantisaker hos Stamsaas Fritid. Stamsaas Fritid er en familieied bedrift og Camilla forteller at hun har løpt i gangene siden hun kunne gå. Fra hun var 12 år har hun hatt ulikke jobber i bedriften.

Camilla har åtte år bak seg i Forsvaret, og har de siste årene utviklet Stamsaas Fritids visjon “Bobilglede” og “frihet på hjul”, og har som en tydelig målsetning å fokusere på salg av opplevelsen som bobil kan gi. Hun tar med seg ansvaret for markedsføring i rollen som daglig leder.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden