Stamsaas Fritid med to nye merker:: Hymer og Carado til Sarp | Din Fritid
Kanskje man fra høsten av kan se nye Hymer ML-T 580 på utstilling hos Stamsaas Fritid?
Stamsaas Fritid med to nye merker:

Hymer og Carado til Sarp

Stamsaas Fritid er en uavhengig forhandler av fritidskjøretøy med base i Sarpsborg. De forteller i en pressemelding til Din Fritid at de er stolte over å kunngjøre at de fra 2025-sesongen av skal selge de to anerkjente merkene Hymer og Carado.

– Vi er begeistret over å kunne tilby våre kunder disse nye bobilmerkene, sier Camilla Hole Erichsen. Hun er styreleder i Stamsaas Fritid. – Vi opplever at Hymer og Carado står for kvalitet og innovasjon, og vi er sikre på at de vil appellere til det norske markedet. Dette er en fantastisk mulighet for oss til å videreutvikle vårt tilbud og møte de høye forventningene fra våre kunder, forteller hun.

Ny agent for Norge

Som man kunne lese i årets første utgave av Din Fritid (1-24) blir det fra sesongen 2025 ny agent for Norge på blant annet disse to merkene. Erwin Hymer Group ønsker å benytte sitt eget danske datterselskap, Erwin Hymer Group Nord Aps, i stedet for norske Solid. Overgangen kan bety flere store endringer på hvilke forhandlere som selger de ulike EHG-merkene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden