: Bergen Caravan: Vestlandets største anlegg | Din Fritid

Bergen Caravan: Vestlandets største anlegg

Ekteparet Berit og Inge Fjæreide er blant de mange tusen nordmenn – og utlendinger – som foretrekker å ”ha med seg” hotellrommet på hjul i helgene og ferier. Nylig var de til stede på v Bergen Caravan sitt senter på Hylkje i Åsane, og de reiste ikke tomhendte hjem til Sotra. De kjøpte sin 8. campingvogn, denne gang i form av en bo-bil til en drøy halv million kroner.

Den åttende!: Berit og Inge Fjæreide fra Sotra ble gjort ekstra stas på under åpningen av det nye anlegget til Bergen Caravansenter i går. De kjøpte sin åttende campingbil!

-Ferie i campingvogn eller bo-bil, er selve livet. Vi vil ha friheten til å reise hvor vil, og overnatte hvor vi vil.

-Vi liker å reise uten måtte planlagt for mye på forhånd. Siden vil ble bitt av basillen i 1989 har vi reist i deler av Europa, Sverige, Danmark – og selvsagt vårt eget land. Vi blir aldri lei, sier Berit.

Daglig leder Margunn Mellingen

Vestlandets største

Med åpningen av det nye anlegget til Bergen Caravan i Åsane, har Bergen fått Vestlandets og et av landets største sentre for salg, utleie og reparasjoner av campingvogner og bo-biler. Margunn og Steinar Mellingen har investert 17 millioner kroner i en 14 mål stor tomt og et anlegg på 1 700 kvm.
-Vi har tro på at denne formen for ferie vil øke ytterligere i årene som kommer, sier daglig leder Margunn Mellingen. –Bare i løpet av de siste månedene har vi solgt 130 vogner, et bevis på at folk vil ha frihet når de ferierer.

Les mer her
www.bergen-caravan.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden