: Bolon: fortelttepper til kvalitetsbevisste caravanister | Din Fritid

Bolon: fortelttepper til kvalitetsbevisste caravanister

Våren står for døren og det betyr at campingsesongen er rett rundt hjørnet. Aktive og forventningsfulle caravanister er i full gang med å gjøre campingvognen vårklar. Komforten står mer enn noen gang i høysetet, og er blitt en viktig del av caravanistens krav til en god ferie. Bolon, verdens ledende produsent av vevede vinyltepper, byr på en riktig høy komfort med sin store kolleksjon av fortelttepper.

Nyheter fra Sweden by Bolon, fortelttepper til kvalitetsbevisste caravanister

Et forteltteppe gjør opplevelsen av forteltet til en helhet. Spesielt om våren er teppet en praktisk membran mellom et fuktig gressunderlag og forteltet, noe som gjør rommet mye mer behagelig å være i. Når man kommer fra den lune campingvognen føles det bra å gå ut på et teppe i stedet for fuktig gress. På andre årstider har teppet andre funksjoner og året rundt er det sterkt medvirkende til å gjøre forteltet til en enda mer integrert del av campingvognen.

Det funksjonelle er helt på topp, fordi Bolon produserer tepper av veldig høy kvalitet. Både i form av materialvalg og teknikken bak vevingen, som er veldig viktig for et slitesterkt teppe. All produksjon foregår i Sverige.

Bolon er verdens mest solgte forteltteppe

Design er også blitt en stor del av Bolons konsept. Et teppe er ikke bare et teppe, men en vesentlig del av en helhetsopplevelse. Her har man funnet stor inspirasjon i den svenske naturen, som også er hvorfor de tre kolleksjonene også er oppkalt etter velkjente svenske områder. Stockholm, Bohuslän og Småland. Bolon har et tett samarbeid med Europas største forteltfabrikk, Isabella, slik at alle tepper matcher designlinjer og farger. Dette gjør, at caravanisten får den helt optimale innredning i forteltet.

Den store nyheten i 2006 er kolleksjonen Stockholm, som tar utgangspunkt i naturen og 1700-tallets Gustavianske arkitektur og design, som man finner mye av i den svenske hovedstaden. Det er Bolons mest eksklusive serie. Her benyttes den mest avanserte teknikk innenfor veving sammen med ekstra kraftige råmaterialer.

- Det er en selvfølge, at vi blir inspirert av den svenske naturen i vårt arbeid. Sterke inntrykk av farver og lukter finnes overalt, forteller sjefdesigner Marie Eklund, som også er medeier i Bolon. Stockholm produseres i fire fargevarianter.

Bolon er verdens mest solgte forteltteppe. Firmaet har vært på markedet siden 1950 og drives i dag i tredje generasjon.

Ytterligere informasjon hos Bolon AB på telefon +46 321 530 400 eller mail info@bolon.se

Se også www.bolon.com/camping

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden