: Flere nordmenn blir bobilturister | Din Fritid

Flere nordmenn blir bobilturister

Stadig flere nordmenn blir bobilturister. Til Vang og Valdres kommer det like mange nordmenn som tyskere i bobil, og de kommer på grunn av naturen.

Nå er det like mange nordmenn som tyskere som ferierer i bobiler, mener daglig leder Gro Ellen Bøe Lysø ved Bøflaten Camping

- Vi har hatt bobiler så lenge det har vært campingplass her, og nå er det like mange som kommer i bobil, som kommer med telt og campingvogner til sammen, sier daglig leder Gro Ellen Bøe Lysø ved Bøflaten Camping. På Bøflaten koster det like mye å overnatte med bobil som for telt og campingvogn, 135 kroner døgnet med 35 kroner i tillegg for strøm. Turisttrafikken starter allerede i mai og varer til langt ut i september.

– Mange er også interessert i å fiske, bruke lekeplassen og bade. Felles for alle er at de søker ro og fred, og vi anbefaler turer til Syndin, Skakadalen og Eidsbugarden, sier Bøe Lysø, og legger til at alle som kommer får velge plass sjøl. Hennes kjepphest er de mange bobilene som stopper i veikanten eller på rasteplasser. Hun viser til at i Sogn er det plakater som ber folk om å bruke campingplassene, men hun er skuffet over at Vang kommune ikke vil gjøre det samme.

Les mer om Bøflaten Camping

www.nafcamp.com/boflaten-camping/

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden