: Fremtidens bobil | Din Fritid

Fremtidens bobil

Sort med flammelakkering, moderne sportsseter og design innvendig. En multimedia-pakke som vil gjøre de fleste misunnelig og et sikkerhetssystem blant de beste som leveres. Hymers Tuning Van vil garantert vekke oppsikt. Er det slike bobiler vil vi få i fremtiden.

Tuning Van har høytalere nesten over alt, et topp musikkanlegg, DVD, og tre TV-skjermer, inkludert en stor flatskjerm

Hymer har i alle fall tatt steget fullt ut med Tuning Van, som er basert på Hymer Van, men der Hymer har samarbeidet med 12 forskjellige leverandører for å få fram en av de mest oppsiktvekkende bobilene på lenge. Utvendig er bilen sortlakkert, før den er flammelakkert med 24 lag med lakk.

Så er det satt på brede 18-tommers dekk, og ekstra tøffe eksosrør, for å gi bilen sitt tøffe utseende.

Sort med flammelakkering, Hymers nye Tuning Van kommer helt sikkert til å vekke oppsikt

Innvendig

Om Tuning Van ser spesiell ut utvendig, er den enda mer oppsiktsvekkende innvendig. På gulvet er det lagt et svart teppe, og den samme fargen går igjen både i deler av taket og på skapene. Setene er spesiallagde sportsseter fra Aguti, som ikke bare ser spesielle ut, men som også har skikkelig sittecomfort. For å virkelig understreke at dette er en spesiell bobil har Hymer satt inn et multimedia anlegg som inneholder både et topp musikkanlegg fra Pioneer, med en rekke høytalere, subwoofer og surround-anlegg. Det finnes også en DVD-spiller i bilen, og selvfølgelig en stor flatskjerm TV. Over sengen er det i tillegg to 10-tommers TVskjemer, der du kan spille TV-spill, samtidig som du ser din favoritt film.

Setene og førerhuset er ikke bare stilig, men også komfortabelt

Alarmsystem

For å sikre bilen er det satt inn et alarmsystem som har kontakt med et alarm-senter hele tiden. Systemet reagerer øyeblikkelig hvis bilen kjøres uten at alarmen er slått av, og bilen kan spores i 25 land, inkludert Norge. Bilen har også et eget navigasjonssystem, som også forteller deg om køer lengre fremme på veien, og foreslår alternative ruter. Om dette blir en bil som kommer ut for salg sier ikke Hymer noe om foreløpig, men Tuning Van skal i alle fall vises fram flere steder i løpet av høsten.

Les mer her: www.tuningvan.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden