: Isabella Unico 2009: Fortelt og solseil i utradisjonelt design | Din Fritid

Isabella Unico 2009: Fortelt og solseil i utradisjonelt design

Danmarkspremiere: Isabella Unico presenteres for første gang på messen i Herning.

Genova 320 har ekstra dybde.

Genova 280 & 320 - et design-fortelt med ekstra bredt utheng

Genova har innvendige vindusklaffer, som kan stenges ved hjelp av de integrerte glidelåslister.

Genova 320 byr i tillegg til den ekstra dybden også på et integrert myggnett i begge gavler, som kan stenges med klaffer.

Det er benyttet ” Ten Cate All Season ”materiale til tak og sider på Verona kombisolseil.

Verona - kombisolseil

Å ta avgjørelsen, om man skal kjøpe et solseil eller et fortelt, er overflødig: Verona kombiseilet er begge deler i ett. Solseilet er konstruert, slik at det med et par sider og en front kan bli til et helt fortelt. Egnet for all slags vær! Når det er varmt, nyter man solseilet; den friske vinden, romsligheten og skyggen. Når det blir kjølig, fester man bare på sidene og fronten – og forteltet er komplett!

Buestengenes aluminiumsdeler (30 x 1,4 mm) er forbundet med kraftige elastiske snorer. Altså ingen sortering av teltstengene – her er alt klart til bruk. Uthengsstøttene i aluminium er forsynt med Powergrip Clipsystem og festes med Unico hurtigkoblinger på buestengene. Benyttet materiale i tak og sider: Ten Cate All Season.

Verona Touring - kombisolseil spesielt utviklet til Eriba Touring.

Verona Touring - kombisolseil spesielt utviklet til Eriba Touring

Lett og romslig er kjennetegnene på kombisolseilet Verona Touring. Buestangen gir et fritt teltinteriør i motsetning til andre solseil eller forteltmodeller. Det gir ikke bare en uhindret utsikt, men når fronten ikke blir benyttet, en åpen inngang.

Takket være den runde formen kan man utnytte gulvplassen bedre enn ved tradisjonelle modeller. Gulvplassen på en Eriba Troll kan variere over 1 meter! Solseilet og rammen er perfekt tilpasset vognmodellen Eriba Touring.

Som ekstrautstyr kan det leveres en frontdel til kombisolseilet, som lett kan påsettes med glidelåser! I en håndvending forvandles det luksuriøse solseilet til et komfortabelt fortelt!

På grunn av Eriba Touring-vognens konstruksjon anbefales det å bruke en Eriba-list, for å minske risikoen for utettheter. Listen kan kjøpes som ekstrautstyr hos en ERIBA-forhandler.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden