: Danmark: Ajstrup Strand Camping har nå åpent hele året | Din Fritid

Danmark: Ajstrup Strand Camping har nå åpent hele året

Antallet vintercampere i Danmark har vært stadig stigende i løpet av de siste fem årene. Fra og med i år kan du nå også dra på vintercamping til Ajstrup Strand Camping. Med åpning av Ajstrup Strand Camping har tre av Dancamps plasser nå helårsåpent.

Ajstrup Strand Camping, Århus.

- Vi har over lengre tid ønsket å utvide vår kapasitet om vinteren. Det skyldes, at vi i flere år har måttet konstatere at det er fullt med hensyn til vintercamping på vår plass Hampen Sø Camping, der det nå er så fullt, at det er flere gjester om vinteren enn om sommeren. Derfor er vi veldig glade for, at tillatelsene fra Århus Kommune nå gir mulighet for, at vi også kan tilby vintercamping på foreløpig en del av Ajstrup Strand Camping, forteller Camilla Dvinge, Informasjons- og markedssjef hos Dancamps.

Fasilitetene vil på den vinteråpne delen av plassen være oppvarmede og åpne. Med Århus innenfor rekkevidde, bussforbindelse til sentrum og et samarbeid med Den Gamle By, er det også tenkt på opplevelser både for par og barnefamilier.

I tillegg vil det som vintercamper på Ajstrup Strand Camping bli mulighet for å delta i Hampen Sø Campings vinterarrangementer, som f.eks. julefrokost, torskegilde og nyttårsaften.

Dancamps opplever en ny tendens, de såkalte vintertreff, der f.eks. klubber eller grupper av campere møtes til en helg med program og fast tema for oppholdet, f.eks. nyttårstreff og vintertreff. Arrangementer som disse er også velkomne på Ajstrup Strand Camping, der det er et innendørs fellesrom.

Det vil naturligvis fortsatt være mulig på egen hånd å besøke plassen for en helg eller lenger i løpet av vinterhalvåret. Weekendopphold kan betales med Camping Cheques.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden