: Bürstner investerer i beskyttelse mot haglskader | Din Fritid

Bürstner investerer i beskyttelse mot haglskader

21.000 m2 omfattende bygningsendringer beskytter vogner mot skader.

21.000 m2 omfattende bygningsendringer beskytter vogner mot skader.

Etter nok en lang, kald vinter gleder alle seg nå til sommeren. Den lenge etterlengtede varme årsti-den har imidlertid mer på programmet enn solskinn og høye temperaturer. Det er også tiden for uvær, som ifølge meteorologenes prognoser blir stadig mer ekstreme.

Derfor går været heller ikke upåaktet hen hos firmaet Bürstner. Hagl kan forårsake betydelige skader på nye vogner med stigende forsikringspremier til følge. For å minske denne kostnaden har virksomheten nå investert i et utvendig haglbeskyttelsesnett, som lagringsplassen for nye vogner kan tildekkes med.

21.000 m2 haglbeskyttelsesnett er det brukt siden midten av november 2008. Det 300.000 Euro dyre anlegget har plass til 600 vogner, som står beskyttet i påvente av utlevering til sine nye eiere, som i framtiden selv etter en kraftig haglbyge kan glede seg til å få sin vogn levert i riktig tid.

Bürstner GmbH er en av de største produsenter av campingvogner, bobiler og mobile homes i Europa. Totalt ble det sist år produsert og solgt ca. 5000 campingvogner og 6600 bobiler.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden