: First Camp: Torekov og Tylösand Camping | Din Fritid

First Camp: Torekov og Tylösand Camping

I år åpner First Camp Torekov den 9. april mens Tylösand åpner den 24. april. Hyttene på campingplassene er imidlertid åpne hele året.

Foto: firstcamp.se

Blïx Barneklubb

Sist sommer kom Blïx på besøk for første gang. Det ble en stor suksess og selvsagt kommer Barneklubben til å holde åpen også i sommar, med masser av aktiviteter for barna.

Maksimal avkobling med sesongplass

Tenk så deilig det er at campingvognen og forteltet allerede er satt opp og klart til bruk hver helg. Campingene i Torekov og Tylösand tilbyr flere varianter av sesongplass. Alle oppstillingsplassene har tilgang til plassens kabel-nett med masser av TV-kanaler. For de minste finnes både Barnekanalen og Nickelodeon.

Surfe på camping

Nå kan du surfe trådløst med Telia Surfzon på disse plassene dersom du bor i hytte, campingvogn eller telt.

Denne fasiliteten er også tilgjengelig på uteserveringen eller på grillplassen mens barna leker på lekeplassen. Du kan kjøpe tilgang i resepsjonen der du kan velge mellom abonnement med en varighet fra åtte timer helt opp til seks måneder for de som har sesongplass. .

Hyttebyen er åpen hele året

Hyttene er åpne for utleie hele året, og det skjer jo stadig noe i nærheten av disse plassene noe som gjør de attraktive å bo på.

Miljøutmerkelse - Den Grønne Nøkkelen

First Camp er fra 1. januar 2009 godkjent etter miljøsertifiseringen ”Den Grønne Nøkkelen”. Den Grønne Nøkkelen er en internasjonal miljøutmerkelse for hotell, vandrerhjem, fjellstuer og campingplasser. Utmerkelsen er en støtte i bedriftenes miljøarbeide og et bevis på deres miljøengasjement. Det forenkler også for deg som gjest å finne en boform som tar ekstra hensyn til miljøet. I Sverige står ”Håll Sverige Rent” ansvarlig for ”Den Gröna Nyckeln”.

Onlinebooking

Å foreta bestilling online er smidig og bekvemt. Bookingen er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Du ser umiddelbart hva som er ledig og betaler bestillingen enkelt og sikkert med hjelp av bankkort.

Bo 3 netter - betal for 2 på First Camp Tylösand

På First Camp Tylösand kan hele familien bo i en av de bekvemme hyttene i hele 3 døgn. Vil du koste på deg en ekstra luksuriøs weekend går det også å bestille rengjøring og en herlig frokost som serveres i hytta.

Tilbudet gjelder fra 1 mars til 31 mai 2009.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden