: First Camp: HotellStuga og Smart Konferens | Din Fritid

First Camp: HotellStuga og Smart Konferens

First Camp præsenterer to nye produkter ”HotellStuga” og ”Smart Konferens”.

Konferencelokalet First Camp Mölle. Foto: First Camp

HotellStuga

HotellStuga er First Camps svar på den øgede efterspørgsel fra stadig flere virksomheder efter muligheder for hotelovernatninger til en konkurrencedygtig pris og med fleksibel udnyttelse.

Allerede nu bruger flere firmaer First Camp´s hytter som overnatningsmulighed, men nu er man overbevist om at de nye tiltag vil have stor betydning for de områder hvor man er etableret. Traditionelle hoteller har svært ved at tilbyde den fleksibilitet og frihed for den enkelte gæst som overnatning i en hytte kan give. At man så også er yderst konkurrencedygtig på prisen gør selvfølgelig sagen nemmere.

First Camp som er Sveriges førende sammenslutning af campingpladser og feriebyer med syv destinationer vil kunne tilbyde HotellStuga på samtlige pladser hvor man er idag.
I de tilfælde hvor standarden ikke har kunnet leve op til hotelniveau, har man renoveret hytterne, skiftet gulve, køkken, møblering o.s.v. for at kunne leve op til gæstens forventninger.

Man har arbejdet et helt år med at virkeliggøre konceptet, undersøge hvad gæsterne efterspørger, så man kan være sikker på at man har det rigtige tilbud.

Foruden de åbenlyse fordele som det at have mere plads i en hytte og eget køkken, hvor man kan lave sin egen mad, så er der også andre fordele. Man kan sidde udenfor og morgenen og drikke kaffe, eler sidde om aftenen i solnedgangen og nyde en øl. Hvilket hotel kan matche de muligheder? Der er internetopkobling med gratis adgang til trådløst netværk. Morgenmad, rengøring og sengeredning er naturligvis inkluderet som på et hotel.

HotellStuga First Camp Tylösand. Foto: First Camp

First Camp

First camp er Sveriges førende kæde af camping- og feriebyer med mere end 500 000 overnatninger årligt. First camps pladser er 4 eller 5 stjernede og er at finde over hele Sverige, fra Luleå i nord til Skåne i syd.

Smart Konferens

Smart Konferens er Sveriges første landsdækkende lavprisbaserede konferenceprodukt, og en naturlig følge af at First Camp allerede idag har stor erfaring med at arrangere møder og konferencer på destinationerne.

Man har allerede en del organisationer, myndigheder og virksomheder som afholder deres møder hos First Camp. Man har nu valgt at optimere og udvikle tilbudet. Ved at lægge konferencen på en af First Camps destinationer kan man vælge flere ting til, måske en god madoplevelse, eller en ekstraordinær aktivitet i naturen, eller måske blot for at minimere omkostningerne. På grundlag af egne erfaringer har man hos First Camp sammensat et koncept, som bryder med det lidt konservative image som konferencer og møder har. Hvorfor skal det være så skrækkelig dyrt at tænke sammen? Hvorfor bruger flere virksomheder ikke i større grad naturen til at udvikle tanker i, i stedet for at sidde i et anonymt lokale? Det er de spørgsmål man har stillet sig og som er grundlaget for det nye koncept som man håber kan ændre den gængse indstilling.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden