: Primus gassgrill til campinglivet | Din Fritid

Primus gassgrill til campinglivet

Den bærbare gassgrillen fra Primus egner seg perfekt til campinglivet – den er robust, veier ikke mye og er enkel å ta med seg. Samtidig er den klar til å tennes, og det er ikke noe rykende kull, som sjenerer naboen.

Er det noe som er som en lun sommerkveld på campingplassen, der man kan kose seg med å sette tennene i en grillet biff eller pølse? Og det uten først å skulle kjempe med tennveske og tykke røykskyer.

Primus Vidar BBQ gassgrill har en veldig effektiv flamme og piezo-tenner, så den er klar til bruk etter få minutter. Gassgrillen veier bare 4,5 kg og tar ikke stor plass – men har samtidig plass til mat for fire personer. Platen måler 28x35 cm. Så Vidar er den perfekte løsningen, hvis du vil slippe å bruke en engangsgrill, som er vanskelig å tenne, brenner opp for raskt eller varmer ujevnt. Gassgrillen har slipp-lett overflate, så man unngår vanskelig rengjøring etterpå.

En gassgrill er veldig miljøvennlig – den kan brukes i årevis og er ikke med på å øke vår ressurskrevende bruk-og-kast-kultur. Dessuten unngår man den sjenerende røyken av kull. Det er derfor også en stor fordel med en gassgrill på campingplassen, fordi naboene ikke blir sjenert av tykk røyk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden