: Dethleffs 2011: Lifestyle Alkove – lettvektsferie med stil | Din Fritid

Dethleffs 2011: Lifestyle Alkove – lettvektsferie med stil

Alkovemodeller blir hovedsakelig betegnet som praktiske, har den nye Dethleffs Lifestyle Alkove utvidet begrepet til også å omfatte funksjonalitet kombinert med friskt design.

Dethleffs Lifestyle A 5981

For familier, og alle som trenger plass og har med seg mye bagasje på turen er den nye Lifestyle Alkove med sine tre planløsninger en ideell feriepartner. Serien starter rett under 6 meter og for en versjon med fire sengeplasser holder man seg under den magiske grensen på 3,5 tonn tillatt totalvekt. For A 5981 og A 6671 sitt vedkommende er det også mulig med seks personer. For mer lasteevne er det mulig å få totalvekten hevet til 4,25 tonn. Seriemessig sørger et AL-KO-høyrammechassis for sikre kjøreegenskaper og lite krengning selv på svingete landeveier. A 5471 har faktisk et Fiat-bredsporschassis. Lifestyle Alkove leveres standard med glatte hvite karosseriplater. Interiøret på Lifestyle Alkove gjenspeiler de aktuelle møbeltrendene. Standard finner man den varme nøttetredekoren „Noce Sorento“ med markant kontrast til de lyse, kremfargete skapdørene og markante profillistene. Mintfarget høyglanspolerte plater gir interiøret enda en fargemessig komponent, et totalbilde som gir interiøret en romslig og luftig inntrykk.

Dethleffs Lifestyle A 5981

Planløsninger

Lifestyle Alkove omfatter tre planløsninger. Med sine 598 cm er A 5471 den minste på laget, med en tverrplassert dobbeltseng bak i bilen med underliggende garderobe og en romslig garasje. Vaskerommet er kompakt, men likevel romslig.

Spesielt familievennlig er modellen A 5981 med køyesenger bakerst og stort kjøkken. Den er snaut 6,5 meter lang, men likevel lett å håndtere. Den byr på masse komfort selv for den store familien: Inntil seks personer kan være med på tur. For at alle skal få et sted å sove, kan man gjøre om sittegruppen til en komfortabel dobbeltseng. Køyesengene bakerst har en lengde på minst to meter og en bredde på 80 cm. Dermed kan disse også ved behov benyttes av voksne, da de – som alle køyesenger fra Dethleffs – tåler en belastning på 100 kilo. Den underste køya kan stilles på høykant, slik at man får et veldig høyt lasterom i hele bilens bredde, som også er tilgjengelig fra utsiden.

A 6671 har en høyt plassert dobbeltseng på tvers bakerst, som takket være en garasje byr på masse lasteplass. I likhet med den mindre A 5981 har man svært romslig kjøkken, med masser av arbeids- og avlastningsflater. A 6671 har en lengde på 6,88 meter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden