: Polar blant 3000 caravanekvipasjer på ”Dansbandsveckan” i Malung | Din Fritid

Polar blant 3000 caravanekvipasjer på ”Dansbandsveckan” i Malung

Sommerens dansefestivaler avløser hverandre en etter en. Den aller største finner vi i Dalarna, nærmere bestemt under Dansebandfestivalen i Malung.

På det fullspekkede programmet står 68 band klare til å opptre på totalt 5 scener. Blant artistene finnes blant andre Christer Sjøgren, Drifters, Arvingarna og Elisa’s. I fjor ble Dansebandfestivalen besøkt av cirka 40 000 personer og mellom 2 500 og 3 000 caravanekvipasjer. Campingplassene blir fort bortbestilt og etterspørselen i år forventes å bli minst like stort som i fjor.

Allerede i fjor innledet Polar et samarbeid med Malung kommune og som den eneste caravanaktør disponerer de et stort areal i Grønlandsparken i løpet av Dansebandfestivalen. For et selskap som Polar der fellesskapet står i fokus er det en selvfølge å være på plass på denne typen aktiviteter for å kunne treffe både kunder og andre caravaneiere. Andre steder der vi har truffet dem tidligere i år er for eksempel Ski Funtastic i Lindvallen og Caravan Club i Tandådalen.

I forbindelse med Dansebandfestivalen 2010 presenterte Polar sin nyhet Svit da man også arrangerte en konkurranse. Fem lykkelige vinnerpar nyter nå gevinsten som består av en ukes opphold i en Polar 590 Svit på Malungs camping, adgang til alle Dansefestivalens konserter samt middag og inngangsbillett till Gullklaven - dansebandsverdenes egen plategalla.

Også i år presenteres det nyheter i løpet av Dansebandfestivalen, nemlig noen av 2012 modellene; Polar 590 LB, Polar 620 CTX, Polar 730 TR LB samt Solifer Artic 520 TBR og Solifer Finlandia 560 MH. I tillegg til caravanpresentasjon arrangeres aktiviteter og konkurranser med fine premier.

Det er tydelig at campingvogn er et utmerket boalternativ for den som søker opplevelser i alle sine former og uansett hvor de går av stabelen geografisk sett. Mange caravaneiere elsker det sosiale livet og fellesskapet som følger av det. Og kanskje er det sånn at caravaneiere har en forkjærlighet for dansebandmusikk, eller så dreier det seg helt enkelt om at caravanlivet muliggjør menneskenes interesse for å nyte bra musikk, dans og å møte nye mennesker.

Dansbandfestivalen er en av begivenhetene i løpet av den sommerturnèn som Polar arrangerer i samarbeid med Volkswagen og Ahlgrens bilar. I løpet av turnén pågår en konkurranse der førstepremien er en Polar 590 verdt 355 000 kr. Deltar gjør man på nettet fram til den 28. august.

Følg Polar og konkurrer om en campingvogn: http://husvagnsturne2011.wordpress.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden