: Bürstner 2012: Største forandringene i Premio-serien | Din Fritid

Bürstner 2012: Største forandringene i Premio-serien

Nytt eksteriør, nytt interiør og nye planløsninger kjennetegner 2012 modellene av Bürstners begynnerserie.

Bürstner Premio – her nye 395 TS – har fått en mer ungdommelig og friskere utvendig design

”Vi vil være caravanverdenens Volkswagen”, sa Bürstners direktør Klaus-Peter Bolz i anledning presentasjonen av 2012 årgangen av caravanmodellene ved fabrikken i Kehl. ”Vi skal ikke stå for de aller billigste modellene, og heller ikke for de aller dyreste. I stedet skal vi være best på det vi gjør.”

”Ikke heller skal vi forandre for forandringens egen skyld, men kun dersom vi synes at det er nødvendig og dersom vi mener at det bringer utviklingen framover. Såkalte showstoppers overlater vi til andre å lage!”

Forandringene blant Bürstners caravanmodeller er derfor ikke så store foran det kommende modellåret, med et unntak: Premio-serien, som har blitt helt fornyet både inn- og utvendig. Samtidig har vognene, blant annet takket være en ny gulvkonstruksjon, blitt noen titalls kilo lettere noe som betyr bedre lasteevne ved uforandret totalvekt.

Den største Premio-modellen, 550 TK, byr på køyesenger for barna helt bakerst …

Utvendig merker man at karosseriformen er litt endret, men den største forandringen er at fargekombinasjoner og dekor – som jo tidligere var veldig lik Averso-modellene – nå gir et mer ungdommelig og friskere inntrykk. Den nye karosseriformen har også gjort at det har vært mulig å øke den innvendige høyden til 195 centimeter.

Lys, frisk og ungdommelig er også den innvendige designen, med snekkerier i askedekor i to ulike nyanser. En spesialbehandling av materialet har dessuten gitt overflatene mer struktur enn hva som er vanlig i campingvogninnredninger. Som vanlig kan Bürstner tilby et stort utvalg av tekstilkolleksjoner, hvorav noen er helt nye.

… samt rundsittegruppe i midten og foreldresoverom lengst fram

For den som ønsker best mulig sovekomfort kan de faste sengene i Premio-modellene fås med kaldskummadrass – noe som er standard i de øvrige modellseriene.

Også Averso/Averso plus er frisket opp innvendig og Trecento har fått noen mindre utvendige forandringer.

Les mer her: www.kroken.no og www.buerstner.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden