: Hobby campingvogner kan oppgraderes med ATC fra AL-KO | Din Fritid

Hobby campingvogner kan oppgraderes med ATC fra AL-KO

Hobby campingvogner kan nå oppgraderes til den høyest mulige kjøresikkerhet. Vehicle Stability Control ATC - AL-KO Trailer Control - er fra og med april 2012 tilgjengelig i en spesialversjon til Hobbys egenproduserte chassis.

Hobby campingvogner kan oppgraderes med ATC fra AL-KO

ATC er et effektivt system, som registrerer, når campingvognen begynner å slingre på en farlig måte. Så bremses vogntoget forsiktig ned, inntil det er helt stabilt. Dette skjer uten førerens hjelp og med lynets hastighet.

Den tyske søsterorganisasjonen til NAF - ADAC - har testet og konkludert med at ATC er det mest effektive sikkerhetssystem for campingvogner. Beste sikkerhet oppnås, dersom bilen har ESP, og campingvognen har ATC.

ATC kan enkelt ettermonteres på en enkelakslet Hobby campingvogn fra og med sesongen 1997 og campingvognen trenger ikke å vises.

Les mer her: www.al-ko.no och www.lara.no/hobby

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden