: Frankrike: Fornyelser på campingplassen Le Château de Galaure | Din Fritid

Frankrike: Fornyelser på campingplassen Le Château de Galaure

Camping Le Château de Galaure har slått opp dørene som Iris Parc campingplass i juni 2012. Campingplassen, som ligger i Drôme, ble i oktober 2011 en del av Iris Parc kjeden. Etter en masse oppgraderinger, kan campingplassen nå tilby en total ferieopplevelse for familier i alle aldre. 

Det er naturskjønne områder, som omkranser Camping Le Château de Galaure

Nye fasiliteter

Plassen har fått nye luksuriøse villavogner, fullt utstyrte bungalowtelt og safaritelt. Før hadde campingplassen bare oppstillingsplasser. Safariteltene byr på samme luksus som bungalowteltene, men i tillegg mer plass og en safari-atmosfære, da de er plassert i, eller i ytterkanten av skogen. En campingferie for rullestolbrukere er også en mulighet på grunn av de handikappvennlige villavognene. Alle villavognene har ekstra store tomter på denne veldig grønne campingplassen. 

Utover å innføre nye boligtyper, er de eksisterende fasilitetene på plassen blitt forbedret og nye fasiliteter er tilkommet, f.eks. gatekjøkken, oppgradering av de sanitære fasilitetene og svømmebassenget. Av nye fasiliteter kan nevnes innendørs lekeplass, kunstig elv og hoppepute. Den kunstige elven og hoppeputen vil være klare i begynnelsen av juli. Gjennom hele sesongen vil det være underholdning for hele familien, med 13 aktiviteter daglig. I tillegg tilbyr campingplassen utendørs aktiviteter, sportsfasiliteter samt mulighet for å fiske i den lille elven bak campingplassen. 

Campingplassen er beliggende i landsbyen Châteauneuf-de-Galaure, ved den lille elven Galaure, ca. 80 km syd for Lyon. Landsbyen er bare noen få minutters gange fra campingplassen. Drôme byr på vakker natur og mange turistattraksjoner som f.eks. Palais Idéal, som er et eventyrslott, bygget av et fransk postbud. 

Om Iris Parc: 

Iris Parc ble grunnlagt i 2003 og fungerer i samarbeid med Vacansoleil Camping Holidays. Med Iris Parc har Vacansoleil mulighet for å følge sin egen filosofi om ferieopplevelser på en topp campingplass, til konkurransedyktige priser. Alle Iris Parc campingplasser skal leve opp til høye kvalitetsstandarder.

Les mer om Camping Le Château de Galaure her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden