: Bürstner 2013: Grand Panorama byr på panoramautsikt | Din Fritid

Bürstner 2013: Grand Panorama byr på panoramautsikt

Bürstners bokstavlig talt største nyhet i år heter Grand Panorama. Denne helintegrerte serien tilhører toppklassen med fire modeller i lengder mellom 8,42 og 9 meter.

 


GP, eller Grand Panorama, er en av Bürstners toppserier som 2013 leveres i fire ulike modeller. Navnet har modellen selvsagt fått på grunn av den gigantiske frontruten som strekker seg et stykke opp på taket.

Magnifik utsikt

Navnet Grand Panorama henspeiler selvsagt på den gigantiske frontruten som strekker seg et godt stykke opp på taket, noe som gir en magnifikk utsikt fra førerhuset. Eller hvorfor ikke ligge å se på stjernehimmelen om natten fra frontsengen? Den er imidlertid plassert litt lengre bak sammenlignet med andre integrerte modeller. Dette på grunn av konstruksjonen med den store frontruten. Det går å velge bort senkesengen og den som gjør det får en enorm følelse av rom i den fremre delen av bilen. Tre av modellene av Grand Panorama baseres på Elegance-modellen mens den største 920G er helt ny med L-sofa i midten og en frittstående dobbeltseng lengst bak. Fra Bürstners side tror og håper man at Grand Panorama kommer til å bli en suksess. Bürstner har opp gjennom årene solgt enormt bra av de tidligere toppseriene Aviano og Elegance. Så mange bobilister har nå en helt ny og tøffere modellserie å kjøpe. Dessuten skal prisen være konkurransedyktig.


Halvintegrerte Nexxo har siden introduksjonen blitt et populært valg blant mange bobilkjøpere. Derfor gjøres det ingen større forandringer på serien til 2013. På bildet en Nexxo t 728.

Bürstners hverdagshelter

En hverdagshelt. Det kaller Bürstner den nye Brevio-modellen, en kompakt bobil i van-klassen som er tenkt å kunne brukes til hverdags. Men når den ikke brukes til vanlige transporter er Brevio selvsagt også en feriehelt velegnet til både kortere utflukter og langturer. Forfra ser Brevio ut som en tradisjonell delintegrert modell, men fra andre enden røper den store bakdøren med vindu om at dette er en bobil med alternative bruksområder. Brevio er bygd på Fiat Ducatos originalchassis, og er snaue seks meter lang og har en totalvekt på 2 690 kilo. 2013 års utgave av de populære halvintegrerte bilene i Nexxo-serien er stort sett uforandret fra tidligere. En modell – t 729 – med lavere plasserte enkeltsenger har imidlertid tilkommet. Samtidig tilbys de fleste av Nexxo-modellene i år med Aldes vannbårne varmesystem. Nexxo t 660 finns nå også i en spesialmodell i et begrenset opplag. Den har et høyt utstyrsnivå i forhold til prisen, i henhold til produsenten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden