Brunvall gård: – Her trives vi godt! | Din Fritid
Brunvall gård

– Her trives vi godt!

Fire bobilvenner fra Porsgrunn møtes jevnlig på Brunvall gård med sine bobiler for en avslappende helg. Etter en ganske stressende og masete hverdag er det en befrielse å kunne parkere på den fint tilpassede plassen, forteller de fire vennene til Din Fritid.

– Vertskapet har gjort det enkelt å trives her, og stedet er lett tilgjengelig for oss. Det har ikke minst med den akkurat passe lange kjøreturen fra Porsgrunn å gjøre, smiler firkløveret. Din Fritids utsendte treffer Torun Angell, Jon Høhrbye, Terje Isaksen og Tove Iren Johansen utenfor sine to romslige bobiler. De reserverer gjerne plassen nærmest sjøen og båthavna. Da er det kort vei til turveien og badeplassen, forteller de.

Kystnært

Fra Brunvall gård er det en koselig spasertur på noen kilometer både til Stavern og til Helgeroa. ­– Den flotte kyststien går helt nede i strandkanten og over noen svaberg, enkelte steder, forteller Terje Isaksen. Stien svinger seg gjennom hytteområder og boligstrøk og er en herlig tur til Staverns mangfoldige handelsliv. – Vi pleier alltid å ta en slik tur til fots når vi er her, sier Terje.

– Selve plassen har et fantastisk vertskap som virkelig vet å ta vare på sine gjester. Med jevnlige oppdateringer og godt vedlikehold er det topp kvalitet på alle serviceanlegg og utleieenheter. Den trivelige kaféen er et sentralt samlingspunkt, med en tolv hull minigolfbane og en ni hulls fotballgolfbane tilgjengelig, er plassen fortreffelig som et reisemål for både fjern og nær, skryter Terje Isaksen, som er full av lovord om Brunvall gård.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden