: Test: Dethleffs Nomad 740 RFK – en familievogn med barnerom (2013-modell) | Din Fritid

Test: Dethleffs Nomad 740 RFK – en familievogn med barnerom (2013-modell)

Denne vognen plasseres i kategorien for to voksne og to barn. Det kan være familien på tur, eller besteforeldre med barnebarn på besøk. Vognen passer naturligvis til andre brukergrupper også.


På hver side av en lav benk finner du høyskapene i vognen

Barnerom

Plassert bakerst i vognen har barnerommet fått køyeseng, sittegruppe med stort bord, et høyskap med hyller, fire overskap, og ganske god lagringsplass under sittegruppe og den nederste køyesengen. Det er blant annet et vindu til hver køyeseng, takluke og mye dagslys slipper inn. Rommet kan skjermes fra resten av vognen med en trekkspilldør som trekkes for.


Ut døren fra baderommet er vasken montert på motsatt side av toalettet

Bad og vask

Vegg i vegg med barnerommet finner vi bad og vask. Baderommet inneholder et toalett og en dusj. Det er helt greit med plass på baderommet, men ikke noe mer enn det. Utenfor baderommet, på andre siden av gangarealet, er det montert vask med tilhørende speil på overskapet. Det er bra med plass i skapet bak speilene, og i skapene under vasken. Det er også strømuttak rett over vasken for barbermaskin og annet.


Dobbeltsengen er stor og god å ligge i

Dobbeltseng

Beveger vi oss enda et hakk lenger frem i vognen kommer vi til dobbeltsengen. Den er montert på venstre side av vognen, det samme som køyesengen. Dobbeltsengen har fem overskap, og romslig lagringsplass under madrassen. På motsatt side av dobbeltsengen er det montert to høyskap, begge med oppheng til kleshengere. Det er også en takluke over dobbeltsengen. Ved dobbeltsengen er det montert festebrakett til flatskjerm.


Med vask og kokebluss i bruk er det ikke plass til mer matlaging

Kjøkken

Kjøkkenet har utenom vask og tre kokebluss ikke noen arbeidsflate. Det betyr at tilberedning av maten må skje på bordplaten til sittegruppen. Under kjøkkenbenken er det fire store skuffer og to mindre skuffer. Over benken er det to overskap.


De integrerte høyttalerne i hjørnene over sittegruppen har en pen utforming

Sittegruppe

Sittegruppen er god og romslig med et stort bord. Syv overskap og tøffe integrerte høyttalere i hjørnene. Det er virkelig stilig. Under putene i sittegruppen er det lagringsplass.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden