2017-nyheter: Knaus: Ny skreddersydd modell | Din Fritid
2017-nyheter: Knaus

Ny skreddersydd modell

Spesielt tilpasset det norske markedet er nye Knaus Südwind Scandinavian edition. Ikke unaturlig er det vinteregenskaper som er forbedret på denne modellen.

Bad Griesbach, Tyskland: Südwind Scandinavian edition kan leveres med Alde som skal sikre jevn vannbåren varme. I tillegg er blant annet avløpsrørene frostsikre innvendig i vognen. Andre detaljer som led-lys med dimmer og såkalt yacht-gulv skal være med på å gi modellen et preg av eksklusivitet.


Store vindusflater gir trivelig innemiljø i Knaus’ nye caravanserie.

Forbedringer

Som standard vil alle Knaus campingvogner få en ny forbedret inngangsdør med integrert lagringshylle, søppelkasse - og i de fleste tilfeller et vindu. Südwind gjennomgår omfattende endringer for neste års sesong. Nytt interiør, lagringsplassen under sittegruppen er nå en uttrekkbar skuff, eget lys ved inngangstrinnene. Südwind Exclusive utgår i 2017, sammen med Eurostar-serien. Det som sannsynligvis er Knaus´ bestselgende moddelserie Sport 500 vil bli mer eller mindre uforandret.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden