Ufo-hytte: Økokapsel | Din Fritid
Ufo-hytte

Økokapsel

Det slovakiske selskapet som står bak denne ufo-lignende hytta, kaller produktet Ecocapsule. Selskapet vurderer videre å utstyre modellen Space med et understell på hjul – slik at man plutselig har en meget moderne utseende campingvogn.

Det slovakiske selskapet som står bak denne ufo-lignende hytta, kaller produktet Ecocapsule. Selskapet vurderer videre å utstyre modellen Space med et understell på hjul – slik at man plutselig har en meget moderne utseende campingvogn. Prisen på drøyt 500 000 kroner tilsier at dette ikke blir et volumprodukt, men det er neppe det produsenten var ute etter da de designet det de kaller en «kapsel». Space er en såkalt mikroenhet, designet som et gigantisk egg.

Vi har tidligere skrevet om Eurocapsule Original, som har vært i produksjon siden 2018. Modellen Space skal gjøre konseptet mer tilgjengelig takket være en lavere pris. Solcellepaneler bidrar fremdeles med grønn energi. Space har flere bruksområder, forteller produsenten i en pressemelding: Det kan være hjemmekontor, gjesterom, et attraktivt salgssted for små gründere, ekstra boliger til en hytte, en husbåt eller bare din personlige plass.

Spør du meg kunne man sagt det samme om en campingvogn!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden