Nytt navn - samme produkt:: Fra Styrofoam til Ravatherm | Din Fritid
Slik ser veggen i en bobil og campingvogn ut: Isolerende materiale i midten, og limt aluminium eller glassfiber på utsiden.
Nytt navn - samme produkt:

Fra Styrofoam til Ravatherm

Ravago døper om Styrofoam XPS til Ravatherm XPS. Selskapet Ravago Building Solutions, som produserer og distribuerer ekstruderte polystyrenisolasjonsprodukter (XPS) som brukes til bygging av campingvogner og bobiler, har endret navnet på Styrofoam XPS-serien til Ravatherm XPS.

I mer enn 40 år har STYROFOAM blitt brukt som et slitesterkt isolerende kjernemateriale i sandwichpaneler for campingvogner og bobiler. Materialet kan redusere energiforbruket og spare penger til oppvarming for forbrukerne. Isolasjonsevnen i forhold til tykkelse, og ikke minst vekt er unik.

Isolasjonsplatene, som blir limt med glassfiber eller aluminium på sidene, gir en vridningsstabil vegg-, tak- og gulvkonstruksjon. Noe som har en positiv effekt på den generelle stabiliteten til kjøretøyets karosseri og på kjørekomforten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden