Nordic Husbilar:: Spesialist på spesialbygg | Din Fritid
Frode Heum fra Nordic Caravans AS er norsk representant for den svenske spesialprodusenten, og har utstillingslokale i Stokke.
Nordic Husbilar:

Spesialist på spesialbygg

Den svenske caravanprodusenten Nordic Husbilar AB fra Kristinehamn produserer bobiler som de tilbyr i flere ulike modellserier. Halvintegrerte med og uten senkseng (Crossover) samt alkovemodeller står på programmet. Bobilene er spesialisert for helårsbruk, og skal garantert klare 20 varmegrader innendørs, selv ned mot - 40 grader. Her finner du vannbårenvarme og gode tørkemuligheter for klær, ypperlig for aktive skiløpere for eksempel. Bobilene leveres enten på Fiat Ducato eller Mercedes Sprinter-chassis. Nå har produsenten fått norsk representant.

Men det er de skreddersydde spesialmodellene som er Nordic sin spesialitet. Hver enkelt bobil bygges uansett for hånd, så det å tilpasse bilen til brukerens behov er en enkel sak for den lille bedriften. Nordic har nå fått en offisiell importør i Norge: Selskapet Nordic Caravan AS i Stokke. Det er Frode Heum som står bak selskapet, og han jobber for tiden med flere spennende løsninger: – Jeg har grunn til å tro at det norske helsevesenet kan ha stor nytte av en rullende «helsestasjon», forteller han. For fire år siden kjøpte det norske politiet tre bobiler, og her er det fortsatt potensiale for flere skreddersydde bobiler. I Sverige er det også laget spesialmodeller for optikere og salg av briller - hvor bobilen har utstyr til å gjennomføre en synstest. Kontorbobiler og bobiler med laboratorium for det svenske vannverket er også levert. Men akkurat nå har Heum mest tro på at det i nær fremtid vil komme en helse-bobil på norske veier, til glede for de som bor i spredt bebyggelse.

Mer info: http://www.nordiccaravan.no/

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden