Pierluigi Alinari:: En av bransjens store gründere har gått bort | Din Fritid
Pierluigi Alinari:

En av bransjens store gründere har gått bort

Italienske Pierluigi Alinari døde tidlig om morgenen i går 1. mai. Alinari var en av de siste store gjenlevende gründerne i den europeiske bobilindustrien. Siden 1980 var fritidskjøretøyene til de kjente merkene Caravan International, McLouis, Mobilvetta, Elnagh, Joint og Dream resultat av hans ideer og hans lidenskap.

Alinari ble 85 år og var pensjonist. Merket P.L.A. (PierLuigi Alinari) bar navnet hans, og ble så vellykket at han etter noen års drift  kunne overta Giottiline. Alinari trakk seg ut av den daglige virksomheten for to år siden. I mellomtiden er selskapet solgt til det franske Rapido-konsernet. Dette vil sikre fortsatt drift av virksomhetene hans i fremtiden.

Pierluigi Alinari har i hele sitt liv vært opptatt av campingturisme og har hele tiden hatt med seg et sterkt engasjement. Han nøt stor respekt blant ansatte, kolleger og konkurrenter. I tillegg til sine utallige profesjonelle aktiviteter, var han også politisk aktiv og viet seg til sosiale aktiviteter som den toskanske Val d ‘Elsa. Mer informasjon: www.placamper.it, www.giottiline.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden