Trivselsskog på Sandane: Skogens gleder | Din Fritid
Det er ingen tvil om at du har kommet til Kjærleiksskogen! Alle foto: Dina Rygg Eide
Trivselsskog på Sandane

Skogens gleder

Mange har fått opp øynene for nærområdene sine i løpet av de siste månedene. Vi er på turer i skog og mark som aldri før, og dette har de tatt et skritt videre på Sandane i Gloppen kommune.

 

– Vi er så stolte av alt det vi har fått til i skogen vår med hjelp av utallige ildsjeler, dugnadstimer og støtte fra både lokale privatpersoner og bedrifter i nærområdet, sier Dina Rygg Eide som er markedssjef for Trivselsskogen Sandane.

– Sandane er en nydelig, liten bygd på Vestlandet som ofte blir overskygget av vakre Stadt og Loen. Mange i bygda pleier å si “Det er så vakkert her, ikke fortell det til noen andre”, men nå er vi klare for å bli oppdaget!  Ikke nok med den fantastiske sentrums-nære skogen vår, men i Fjordlandsbyen Sandane har vi et av Norges mest historierike hotell: Gloppen Hotell! Vi har unike kafeer som “Lauget” og “Vaffleriet” (Som selger vafler i alle slags varianter; til og med middagsvaffel), nydelig sentrumsstrand, unike topptur-muligheter og kanskje det aller beste: Ingen turistkøer, sier hun stolt.

Når det gjelder skogområdet det her er snakk om - Trivselsskogen - er den er blitt alles favoritt, fordi den er bygget med kjærlighet for å fremme folkehelse, aktivitet og lokalt engasjement.

Høydepunkter i skogen

  • Holvikfossen med fosseteater og “utsikts-rampe”
  • Kjærleiksskogen med hjertetrapp og fullt av hjerter som folk har hengt opp
  • TIN-campen (trygg i naturen) med overnattingsmuligheter, ute-scene, pizzaovn, langbord til 60 pers, hengekøye-hjul osv.
  • Draumekvila og dasturhytta med bibliotek inni!

Se mer om Trivselsskogen her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden