Sesongen er skikkelig i gang:: Strålende pinsevær i sør | Din Fritid
Stappfullt på Grebbestad Fjorden Camping i pinsehelgen.
Sesongen er skikkelig i gang:

Strålende pinsevær i sør

Fra Din Fritids medarbeider har vi fått rapport om at norske bobilister igjen har funnet veien til Sverige. Grebbestad er en perle på den svenske vestkysten og på Grebbestad Fjorden Camping er det i pinsehelgen "stinn brakke" som nyter godværet!

Godværet i sør-øst har virkelig slått til på et perfekt tidspunkt i år. Pinsen er utfartstid, og hver fjerde nordmann er på tur. Det gjelder så absolutt også bobil- og vognfolket. Og i år har mange igjen funnet veien til Bohuslän i Sverige. Din Fritids medarbeider har sendt oss bilder som viser at samtlige 450 plasser på Gebbestad Fjorden Camping er fylt opp. 

Vi ønsker alle våre lesere en god pinse!


Stappfullt på Grebbestad Fjorden Camping i pinsehelgen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden