Familien Tiben og Thorsen på:: Superpinse på Grebbestad Fjorden Camping | Din Fritid
Fra venstre ser vi Marthe Karoline Thorsen, Jon Anders Tiben, Oline Tiben, Herman Tiben, Leah Skullerud Johansen sammen med mormor og morfar Trine og Gunnar Tiben.
Familien Tiben og Thorsen på:

Superpinse på Grebbestad Fjorden Camping

Årets andre tur med campingvognen kunne ikke blitt mer vellykket mener familien Tiben og Thorsen. Med strålende sol i et Grebbestad som viste seg fra sin absolutt fineste side hadde familien rigget opp sin Hobby campingvogn. Med smilende unger i sommerklær hadde de tatt turen til solskinnet på Sveriges Vestkyst.

– Med en veltilpasset Hobby campingvognen har hele familien på fire virkelig funnet seg til rette, forteller Jon Anders Tiben til Din Fritid. Utsiktene til norgesferie gjorde at familien bestemte seg tidlig for å kjøpe campingvogn.

Camping i oppveksten

Dette er familiens første vogn, men de er ikke ukjent med caravanlivet fra før. Jon Anders har mange gode minner fra caravanferier med sin familie. Sammen med sine foreldre reiste han som barn på ferier rundt om i Norge og våre naboland. Da Jon Anders og hans søsken flyttet ut, kjøpte foreldrene seg bobil. Og denne fikk Jon Anders gjerne låne et par uker i sommerferien. På den måten fikk også kona Marthe Karoline smaken på caravanlivet. Hun synes bobil og vogn er en fantastisk måte å feriere på. Vi blir tettere som familie, og ungene lærer at med trange forhold må de ta mer hensyn til hverandre. Alle har godt av å bo litt trangt noen uker i året, mener Marthe.

Fortsetter med Norges-ferie

– Ferieløsningen vi kastet oss over da pandemien kom, kan fort bli vår permanente ferieløsning, smiler caravanparet Jon Anders Tiben (45) og Marthe Karoline Thorsen (35). De har to år på rad besøkt Kristiansand og dyreparken. Dette er meget populært hos de to små, og på ønskeisten for årets ferie er dyreparken på topp, smiler mamma Marthe. Seks år gamle Oline Tiben forteller til Din Fritid at hun synes campingturer er morsomt. Spesielt er det populært å besøke Larkollen Camping, mener både hun og venninnen Leah. Der er det mange venner og masse å finne på, legger de to jentene til.

Årets start på sommeren har vært over all forventning forteller småbarnsforeldrene. Og nå er det tid for kaffeslabberas forteller paret som har fått besøk av besteforeldrene i bobil, i det Din Fritid takker for seg.

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden