Nortrip: Julegavetips | Din Fritid
Nortrip

Julegavetips

Sitter du fremdeles og klør deg i hodet, og lurer på hva du skal kjøpe i julegave? Kanskje du får en idé her?

Kjenner du andre som kjører bobil, da hadde de kanskje hatt glede av et gavekort på Nortrip-guiden? 

Gårdsturisme blir stadig mer populært i Norge. Nortrip-guiden 2023 inneholder en oversikt over 151 verter fra Finnmark i nord til Agder i sør som alle byr på helt spesielle opplevelser. Hos Nortrip-vertene kan du få kjøpt skikkelig kortreist mat, prøve deg som bonde eller fiske og tilberede din egen kongekrabbe. I tillegg til gårder, har de også oste-ysterier, mikrobryggerier og fjellsetre blant sine verter. Felles for dem alle er at de har avsatt parkeringsplasser som er forbeholdt bobil-reisende med gyldig Nortrip-medlemskap (Nortrippere).

Nortrip-guiden kommer både som en fysisk bok og som en app, med omtale av vertene og hva de kan tilby. Det er mulig å kun kjøpe appen.

Les mer, og kjøp et gavekort her.

Ikke bare i Norge

Tilsvarende opplevelsesguider for bobilreisende finnes i flere andre land i Europa. Nortrip-konseptet startet i Frankrike i 1993, og finnes nå i 10 land i Europa. Europeiske bobil-guider for 2023 kan nå forhåndskjøpes (sendes ut i februar/mars), sånn at du allerede nå kan kose deg med å planlegge neste års eventyr.

Les mer her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden