: Aktive på målstreken | Din Fritid

Aktive på målstreken

– Det å overnatte med campingvogn praktisk talt på målstreken er gull verdt. Vi har null stress før start, og kan konsentrere oss på forberedelsene før rittet, forteller en gjeng ivrige syklister vi traff under Caravanmessen.


Harald Skurdal (17), Hans Einar Ruud Karlsen (17), Ole Ingar Sel (17) og Tora Helene Sel (18) satser på landeveissykling og synes det er topp med campingvogn på startstreken.

Satser på sykkel - med base i campingvogn

Vi treffer ungdommene på messen med campingvogn, sykler og fullt treningsutstyr. Gjengen er tydelige på at det er mange fordeler med å ha overnattingsstedet med seg på hjul: – Det er helt topp med mat som for eksempel pasta og kjøttsaus rett etter målgang, forteller Tora Helene Sel. Og spesielt deilig er det med sin egen dyne og pute, i tillegg til at sengene i campingvognen er gode å sove i, forteller hun. Den unge gjengen satser på landeveissykling. Og best opplading før et ritt får de når de kan være på plass ved startstreken i god tid. Og aller helst med campingvognen plassert nærmest mulig startstreken. Tora Helene og Ole Ingar er barna til Konrad Sel som arrangerer Caravanmessen og en av de som gjør seg mest bemerket for tiden med blant annet uttak på juniorlandslaget i sykling.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden