Norges Caravanbransjeforbund inviterte til:: Bransjetreff på Fornebu | Din Fritid
Hva tenker de to store om fremtiden for caravanbransjen? Leif Terje Hansen og Tor Grüner delte sine tanker med årsmøtet på Fornebu.
Norges Caravanbransjeforbund inviterte til:

Bransjetreff på Fornebu

Landets eneste bransjeorganisasjon, Norges Caravanbransjeforbund, inviterte sine medlemmer til fagdag og årsmøte, torsdag 13. og fredag 14. februar. Medlemsmassen består av både norske forhandlere, importører og agenter, samt flere utenlandske produsenter. 


De fremmøtte medlemsbedriftene i Norges Caravanbransjeforbund fikk blant annet en oppdatering på trender i tiden av Anders Hovde fra Kantar.

Quality Hotel Expo, Fornebu: Din Fritid var tilstede på arrangementet, og det er spennende tider for bransjen på flere måter. På fagdagen ble flere aktuelle temaer tatt opp:

Bransjens to største aktører representert ved konsernsjef Leif Terje Hansen fra Ferda-gruppen og daglig leder Tor Grüner fra Solid Import/Kroken ble intervjuet om sitt syn på fremtiden. 

Sigurd Granmark har ledererfaring og har kartlagt over 700 organisasjoner i de fleste bransjer i Norge. Hans foredrag handlet om å få engasjerte medarbeidere og ledere, god bedriftskultur, og hvordan lykkes med å stå støtt i motvind.

I tillegg var det innlegg på alt fra viljestyrke til permitteringer og hvilke tips bankene har til varelager.

Finn.no kunne fortelle at kundene definitivt ikke er borte, selv om nysalget i 2019 gikk noe tilbake var det større aktivitet hos Finn på bobil og campingvogn enn i 2018. Statistikk kan være nyttig, og både analysebyrået Kantar og Opplysningskontoret for Veitrafikken delte av sin kunnskap.

I skrivende stund er det årsmøte med 40 stemmeberettigede tilstede på årsmøtet, i tillegg til 12 fullmakter. Her er det gjennomgang av årsberetning, regnskap, strategiplan samt valg av styreleder og styremedlemmer.

Har økning

Lars Martin Ludvigsen fra Heistad Bil & Caravan kan fortelle Din Fritid at de har hatt en spesielt god start på det nye året. I januar har forhandleren solgt det dobbelte av hva som er normalt for vintermåneden. Mohagen bil forteller til Hadeland Avis om vårstemning, og mer enn dobling av salget så langt i år. 

Fakta om Norges Caravanbransjeforbund (NCB):

NCB har pr. i dag 145 medlemmer (bedrifter). 

102 av disse er caravanforhandlere.

43 medlemmer er leverandører, importører, produsenter, agenter og grossister.

I 2016 omsatte bransjeforbundets medlemmer for rundt 7,5 milliarder NOK.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden