For fjerde gang på rad:: Dethleffs har vunnet «Fairness»-prisen  | Din Fritid
For fjerde gang på rad:

Dethleffs har vunnet «Fairness»-prisen 

Øverst på pallen i den tyske «Fairness»-prisen står Dethleffs - også i 2020. Produsenten vinner sammenlagt i klassen for bobilprodusenter. 

Det er det tyske instituttet for servicekvalitet og nyhetskanalen ntv som kårer vinnere av den tyske «Fairness»-prisen 2020 blant foretak i ulike kategorier, basert på kundeundersøkelser. Bobil- og campingvognprodusenten Dethleffs har fått prisen for fjerde gang på rad takket være sammenlagtseieren i klassen for bobilprodusenter. 

– Vi er overveldet over hvor godt vi har lykkes, sier en glad Robert Bielesch, leder for selskapskommunikasjon hos Dethleffs om utmerkelsen.

– Dette året har nok vært en stor utfordring for flere en oss. Men vi har gjort alt vi kunne for fortsatt å være tilgjengelige, transparente og en pålitelig partner for kundene våre. Derfor har vi satt fart i digitaliseringen slik at vi kan hjelpe, veilede og informere kunder og interessenter på ulike måter og være til stede for dem, forteller Bielesch om de siste månedene. 

– Vi er stolte over at det har gitt oss sammenlagtseieren. Det betyr at vi kan kalle oss det mest reale foretaket i tysk bransje, og at vi har satset riktig innen servicefeltet. 

Det er ikke lenge siden Din Fritid kunne fortelle at Weinsberg fikk en tredjepremie i samme kåring, mens nummer to ble Fendt.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Tags: 

På forsiden