Ny utgave hos abonnenter og straks i løssalg:: Din Fritid 8-2020 | Din Fritid
Ny utgave hos abonnenter og straks i løssalg:

Din Fritid 8-2020

I årets siste utgave presenterer vi et par veteraner: En 1992-modell Variomobil og VWs folkevognbuss som fyller 70 år. Lurer du på om det er lurt å ta årlig fuktkontroll? Det gjør du neppe etter å ha lest vår artikkel. Vi har også to splitter nye bobiler til test og en “norskutviklet” vogn.

Men det er mye mer vi har å by i den 100 siders store utgaven. Rett som det er får vi henvendelser om det ikke er vanskelig å lage et blad nå som vi har uttalt at vi kun fokuserer på reisemål i Norge. Det er et spørsmål jeg ikke har noen vanskeligheter med å svare «nei» på. Jo mer jeg reiser og leser om steder i landet vårt, jo mer får jeg lyst til å oppdage. Jeg kan ikke se for meg noe annet land i verden jeg heller ville vært «korona-fast» i. Vi i redaksjonen sitter allerede med mange norske steder og opplevelser som vi gleder oss til å dele med dere i tiden som kommer. I denne utgaven er det Tromsø, Engeløya, Bjørneparken og Lofoten som gjelder.

Mer om utgaven kan du se her. Og du, husk å nyte førjulstiden og kom deg ut i dagslyset - når du har det!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden