Din Fritid 3-21:: Ny utgave ute nå! | Din Fritid
Din Fritid 3-21:

Ny utgave ute nå!

Årets tredje utgave av Din Fritid er nå hos de fleste abonnentene og i løssalg fra kommende fredag av. I denne utgaven av landets eneste uavhengige magasin for bobil- og vogninteresserte finner du 108 sider med både inspirasjon, flere nyheter og masse hygge. Les mer om innholdet her:


Vikten i Lofoten.

Sju fricamping-overnattingssteder (med GPS-info) langs den sørlige delen av svenskegrensen, gir deg en uke med naturopplevelser i rolig tempo.

Har du tenkt deg til Lofoten i sommer? Unngår du juli vil du kunne finne roen i Vikten. Vi har vært der!

Sarpsborg er en by mange har kjørt forbi, kanskje er tiden kommet til å utforske byen som har fått ny (og foreløæpig gratis) bobilparkering?

Din Fritids medarbeider Dag W. Grundseth har besøkt Bodø og guider deg til opplevelsene og overnattingsplassene i byen.


Bli med på bynære opplevelser i Bodø!

Vi har også snakket med paret som gjerne leier ut sin bobil, hvodan de gjør det og hvorfor kan du lese mer om i denne utgaven. Med et oppblåsbart fortelt kan du “bygge på” bobilen, og med et anneks i tillegg får du ekstra soveplass som er meget populært for barna.


Les om paret som gjerne leier ut sin bobil.


Dethleffs fyller i år 90 år, bli med på et historisk tilbakeblikk.

Din Fritid med bobil & caravan er i år i sin 26. årgang! Din Fritid er et uavhengig privateid journalistisk tidsskrift og nettside som er avhengig av inntekter fra leserne våre for fortsatt å kunne lage redaktørstyrte uavhengige saker, derfor har vi Pluss-saker på nettsiden vår. Er du abonnent, enten på papirmagasinet eller dinfritid.no, har du tilgang til alle artikler på nettsiden og i bladet fra 2016 og frem til i dag. Enten ved å laste ned en PDF eller ved å lese alle Pluss-sakene på nett. Her finner du også ekstra innhold i form av flere bilder, kart, 360°-biilder og videoer.

Er du ikke abonnent? Tilbud på magasin- og digitalabonnement finner du her!


Din Fritid har testet annerledesvogna Knaus Deseo.


Kroken fyller i år 50 år, bli med oss til Åndalsnes.


Er det mulig å bruke vann fra vanntanken til drikkevann?


Vurderer du å leie bobil, les våre tips først.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden