Caravanmessen 2021:: Dethleffs og Sunlight deltar ikke på Caravan­messen i år | Din Fritid
Caravanmessen 2021:

Dethleffs og Sunlight deltar ikke på Caravan­messen i år

I dag meldte den norske importøren av Dethleffs og Sunlight, Erwin Hymer Group Nord, at deres to merker ikke kommer til å være tilstede på årets Caravanmesse i Lillestrøm i september.

– Vi er positive omkring messen som et fenomen, men avgjørelsen skyldes først og fremst Covid-19 og den usikkerheten som er knyttet til en sikker deltakelse, sier Jens Hammer fra EHG Nord. Han fortsetter:

– For øyeblikket er det ikke mulig å forutsi utviklingen av pandemien og garantere sikker deltakelse på messen for verken besøkende eller ansatte. En stor andel av messens besøkende er i risikogruppen. Som en av messens største utstillere tar vi derfor vårt ansvar og velger å legge all vår energi i aktiviteter som kan utføres på en sikker og ansvarlig måte. Flere og flere mennesker innser gleden og fordelene med mobile boliger, og som et resultat av pandemien er interessen for vår bransje større enn noen gang. Den høye kvaliteten på produktene våre har vist seg å bli verdsatt, ikke minst i tider som disse når mange minimerer deres fysiske kontakter og ønsker å unngå unødvendige verkstedbesøk. Til tross for at fabrikkene våre produserer rekordvolum, er etterspørselen etter kjøretøyene våre enda større enn tilbudet, skriver Hammer i en pressemelding.

– Vår beslutning innebærer en ny markedsføringsstrategi med en enda større økt digital tilstedeværelse. På Caravan messen Lillestrøm 2021 vil ikke Dethleffs og Sunlight bli fysisk eksponert, i stedet vil en kraftig digital strategi bli formulert i løpet av våren og sommeren for implementering høsten 2021. Med denne meldingen ønsker vi å avklare vår sterke holdning til ansvarlig handling under pandemien. Det er alles håp om at vi i nær fremtid kan komme tilbake til en mer normal tilværelse der store messer og arrangementer kan finne sted på en trygg og sikker måte. Selv i fremtiden vil messer være en viktig kanal for presentasjon av nye modeller og innovasjoner, avslutter Jens Hammer fra det danske Erwin Hymer-datterselskapet Erwin Hymer Group Nord.

Felles strategi

Det er grunn til å anta at avgjørelsen henger sammen med moderselskapets avgjørelse om å trappe ned tilstedeværelsen på fysiske messer, i hele Europa. Erwin Hymer Group har nylig uttalt at de kun vil delta annethvert år på de store messene fremover.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden