Det blir ingen stor norsk caravanmesse i år:: NCB sier nei til Caravanmessen 2020 | Din Fritid
Det blir ingen stor norsk caravanmesse i år:

NCB sier nei til Caravanmessen 2020

– Som medarrangør av Caravanmessen 2020 har styret i Norges Caravanbransjeforbund (NCB), i samråd med våre medlemmer kommet frem til at det ikke er ansvarlig, verken økonomisk, helsemessig eller opplevelsesmessig å arrangere Caravanmessen 2020 under de rådende forhold med COVID-19 i Norge, sier styreleder Tor Grüner.

Et klart flertall av bransjeforbundets medlemmer har i en avstemning, stemt nei til at Caravanmessen 2020 bør gjennomføres som planlagt. Det er en beslutning styret i Norges Caravanbransjeforbund enstemmig sluttet seg til i styremøte 4. juni.

– Norges Caravanbransjeforbund beklager at Caravanmessen 2020 ikke kan arrangeres som planlagt. Den er en viktig møteplass og salgsarena for våre medlemmer, men avgjørelsen om avlysningen er tatt av hensyn til utstillere, forhandlere, de besøkende og samfunnet for øvrig, sier styreleder Tor Grüner i NCB. 

Den beslutningen NCB har tatt, er fullt ut i tråd med de beslutninger som våre svenske og finske bransjekolleger har tatt - ved ikke å arrangere sine caravanmesser til høsten. 

Norges Caravanbransjeforbund ser frem til å kunne starte planleggingen av Caravanmessen 2021.

Berefter avlysning av messen

– Det føles svært trist å måtte ta den tunge beslutningen å formelt avlyse Caravanmessen 2020, men når uforutsigbarheten er så stor pr dags dato må vi det. Norges Caravanbransjeforbund varslet 4. juni 2020 at de sier nei til å være medarrangør av Caravanmessen 2020. Dette kommer i tillegg til stor usikkerhet fra myndighetene mht Covid-19  om, og i så fall hvordan, store arrangementer kan gjennomføres for høsten i år, sier daglig leder i Utstillingsplassen Messer as Konrad Sel.

Caravanmessen har vært arrangert hvert år siden 1996, og kommer tilbake 16. – 19. september 2021.


Konrad Sel smilte fornøyd under høstens Caravanmesse da bildet ble tatt, men erklærer årets utgave som avlyst.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden