Arrangørene samles:: Satser på Caravanmesse i 2021 | Din Fritid
Gleder seg til messe i 2021: Fra venstre Andreas Ljones (Norges Varemesse), Geir Holm (NCB), Tor Grüner (NCB) og Konrad Sel (utstillingsplassen Messer).
Arrangørene samles:

Satser på Caravanmesse i 2021

2020 har vært et annerledes år for alle, også caravanbransjen. Årets Caravanmesse ble avlyst på grunn av smittefaren. I ettertid har arrangørene sett hvor viktig Caravanmessen er, og ønsker allerede nå å komme på banen for å fortelle at de vil gjøre alt i sin makt for å arrangere en tradisjonell Caravanmesse på Lillestrøm i 2021.


Arrangørene håper at folk igjen vil strømme til Caravanmessen i 2021 (arkivbilde fra 2019).

– Vi har i år savnet det å ikke ha messe, kan styreleder Tor Grüner og generalsekretær Geir Holm i NCB fortelle. En samstemt arrangørtrio inviterte i dag til pressekonferanse i de imponerende lokalene til Norges Varemesse på Lillestrøm.

Det er Norges Caravanbransjeforbund (NCB), Norges Varemesse og Utstillingsplassen Messer AS som står bak bransjens årlige høydepunkt og møtepunkt. I 2021 er det bare å holde av datoene 15.-19. september, da blir det messe lover arrangørene, så sant det er praktisk mulig å gjennomføre.

– Vi kan selvsagt ikke si noe om smittesituasjonen eller hvor langt vi har kommet i vaksinasjonsprogrammet i september 2021. Men vi kommer til å følge det opp tett - og har god dialog med rette myndigheter kunne Andreas Ljones fra Norges Varemesse fortelle. Han forteller om en verktøykasse de som messearrangør kan bidra med: Smittesporing, telling av besøkende per hall og et rikholdig antall hånddesinfiserende automater.

Vil sende et signal

– Vi er villige til å justere alt vi kan for å arrangere messe til høsten. Om det betyr lengre åpningstid eller én ekstra messedag for å få til en trygg messe kan jeg ikke si. Men vi ønsker allerede nå å fortelle at vi som arrangør står samlet bak et sterkt ønske om å få et positivt og trygt arrangement - som hele bransjen nyter godt av, sier Konrad Sel fra Utstillingsplassen Messer. Han antyder at det per i dag kan se ut som lørdagens tradisjonelle besøkstrykk kan være en ting som må reguleres, og har troen på at de planlagte datoene er god timing i forhold til redusert smittetrykk.

– For bransjen har det vist seg at Caravanmessen er viktigere enn vi kanskje var klar over. Vi trenger denne arenaen. Det er derfor gledelig at vi samstemte kan bekrefte for alle bransjeaktører og besøkende at vi ser frem til å kunne samles på Lillestrøm i september neste år, forteller Tor Grüner. For mange i bransjen er det viktig å være ute i god tid, og det er mye praktisk som skal på plass for å få en vellykket messe. Det er derfor vi ønsker å være tidlig på banen, sier Grüner.

Beste noensinne

– Jeg har også vært i kontakt med frivillig mannskap og eier av områdene til en fremtidig messecamp på Hellerud, og alle parter er positive og krysser fingrene for at det kan la seg gjennomføre, forteller Konrad Sel. 

– Vi har tenkt å gjøre alt vi kan for at Caravanmessen 2021 skal bli den beste i historien. Blant annet har en prosjektgruppe jobbet en stund med aktiviteter som skal gjøre messen med levende og koble den opp mot opplevelser, avslutter Geir Holm.


Konrad Sel håper på igjen å kunne åpne dørene til en solfylt caravanmesse i 2021.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden