Dropracks:: Smart takstativ for enkel lasting | Din Fritid
Dropracks:

Smart takstativ for enkel lasting

Dropracks er et takstativ for enkel lasting av store og relativt tunge ting som kajakk og sykler. Nå håper det norske mannskapet bak oppfinnelsen på finansiell støtte til oppstart av produksjonen. Målet er 3 til 5 millioner kroner. Men er du interessert må du være rask, onsdag 26.5 kl 9.20 var 3 439 277 kr finansiert, og det gjenstår kun 9 timer av finansieringsrunden.

Sjekk ut demonstrasjonsvideoen nederst i denne saken!

Dropracks AS henter 3-5 MNOK for å sikre vekst og skalering via folkeinvest.no.

Basert på den internasjonale interessen for produktet, kan Dropracks bli en ny eksportsuksess fra Norge. Per i dag har selskapet solgt og levert over 300 Droprackser og tilbakemeldingene fra kundene er meget gode, 4.9 stjerner av 5 mulige.

Produktet er godt sikret med sterke patenter i samarbeid med en solid internasjonal produksjonspartner, Hettich. Hettich er verdensledende på produksjon av bevegelige komponenter, og produserer nå Dropracks-produktene på totalentreprise, etter deres standarder og kvalitetskrav.

Selskapet har et lettfattelig og folkelig produkt og Folkeinvest er en ypperlig arena for å få flere ambassadører med på laget, forteller selskapet i en pressemelding til Din Fritid.

Til nå har over 180 små og store aksjonærer tegnet seg i emisjonen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden