Stamsaas Fritid inviterer:: Ladies night | Din Fritid
Stamsaas Fritid inviterer:

Ladies night

Stamsaas Fritid i Sarpsborg inviterer til arrangementet Ladies Night den 25. november. Dette er tredje gang forhandleren inviterer til et eget arrangement for "bobilfruer".

Vi skal ta godt vare på og varte opp bobilfruene som tar turen til oss, lover arrangøren. Det blir servering, underholdning, quiz og mye mer. Kan hinte om at latter og humor vil sitte løst denne kvelden, da det også loves underholdning av en spesielt artig type. – Det er viktig med sosiale møteplasser hvor man kan ha det gøy sammen, lære og diskutere felles opplevelser og utfordringer, forteller daglig leder Camilla Erichsen. Påmeldingsfrist (50 plasser totalt) er torsdag 18. november, og kan gjøres på denne linken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden