Åpent hus hos Stamsaas Fritid: Bobiltreff i Sarpsborg | Din Fritid
Åpent hus hos Stamsaas Fritid

Bobiltreff i Sarpsborg

I slutten på oktober inviterte Carthago til treff hos Stamsaas Fritid. Det ble ryddet plass til langbord inne og bobiler ute, og det ble et vellykket treff.


En fornøyd gjeng koste seg med servering og oppdatering fra fabrikken under arrangementet hos Stamsaas Fritid i Sarpsborg.

Til sammen kom det 120 besøkende på det som Stamsaas Fritid kalte en Carthago-temakveld. De fleste av disse er medlemmer av den norske Carthago-klubben. Et titalls bobiler kom på besøk for overnatting, og det ble servert snitter, kringle og konfekt.

Carl-Henrik Nilsen, kjent fra tv-programmet Norske Talenter, hadde live-opptreden med sang for de fremmøtte. Det ble også arrangert en quiz hvor hovedpremien var en el-sykkel verdt 30 000 kr. Carthago var representart ved Jan Sinivaara. Han kunne dele praktisk info og nyheter fra fabrikken. I tillegg ble det lettet litt på sløret for 2020-nyhetene, som det for tiden jobbes hardt med hos produsenten.


Vinner av el-sykkelen som var premien i en quiz-konkurranse. Flankert av Camilla Eriksen (t.v.) og Jan Sanivaara (t.h.).

Sarpsborg-forhandleren Stamsaas Fritid har arrangert flere treff i høst, og dette var deres tredje temakveld på kort tid. Tidligere har Eura Mobil- og Rapido-entusiaster fått servering og underholdning i de samme lokalene. Disse to kveldene hadde rundt 40 gjester hver.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden