Stamsaas Caravan: Vognsatsingen | Din Fritid
Et fornøyd firkløver med nytt samarbeid. Fra venstre Richard Erichsen, Camilla Erichsen, Merete Nilssen og Perry Breesth.
Stamsaas Caravan

Vognsatsingen

I september vil en rendyrket vognforhandler se dagens lys i Sarpsborg. Det er to kjente aktører som har funnet hverandre i forbindelse med satsingen: Stamsaas Fritid og den norske Hobbyagenten Lara Fritid AS.

Den nye campingvognforhandleren heter Stamsaas Caravan og vil utelukkende selge Hobby- og Fendt-vogner. Det nyetablerte firmaet vil få tilholdssted i Glomveien 6 på Tunejordet, i de gamle lokalene til Stamsaas Fritid.

I første omgang vil Stamsaas Caravan ha tre ansatte: en selger, en kundebehandler og en tekniker. Det vil også selges rekvisita som er direkte koblet opp mot vognbruk, mens generelt campingtilbehør fortsatt vil finnes i stor skala hos «storebror» Stamsaas Fritid som ligger en kilometer unna.

Visjonen til det nye selskapet er «campingglede». Logoen er allerede klar, og avslører slektskapet til Stamsaas Fritid.

– Stamsaas Caravan har som mål å ha en god gammeldags personlig kundekontakt. Vi vil aldri bli størst på vogn, men vi har som mål å bli best, forteller daglig leder Camilla Erichsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden