Din Fritid 4-23:: Ny utgave av Din Fritid! | Din Fritid
Din Fritid 4-23:

Ny utgave av Din Fritid!

Alle abonnenter har nå fått utgave 4 av Din Fritid. Magasinet på 100 sider er nå også i løssalg. Her kan du lese litt mer om innholdet, i form av utgavens leder:

Det å ha den enorme friheten vi har, når vi ferierer på hjul, kan nesten være litt mye noen ganger. Jeg vet ikke om du kjenner deg igjen i det? Jeg tenker på de episodene hvor man opplever at kveldens tredje bobilparkeringen er full. Når du blir møtt av skilt hvor det står camping forbudt. Eller når du ikke helt klarer å bestemme deg hvilken vei du skal kjøre. Det er jo så uendelige muligheter, og hvor bør du egentlig stoppe?

Dette er temaer som vi hele tiden jobber med og tenker på når vi lager dette magasinet. Det er derfor vi deler reisetips, meninger og deler ut ris og ros. Både til destinasjoner og plasser å overnatte.

Apper

I denne utgaven (Din Fritid 4-23) får du tips om noe som mange ser på som en selvfølge, og andre vil oppleve som en stor lettelse i bobil- og campinghverdagen. Nemlig tips om bruk av apper. Din smarttelefon vet hvor du er, og det kan man dra nytte av når man for eksempel leter etter et sted å overnatte i nærheten. Jeg vil anbefale alle å lese app-tipsene som vår medarbeider Trude Witzell bruker på bobilturene sine. 

Et annet alternativ, som blir mer og mer aktuelt, er bondegårdsferie. Stadig flere land kommer til, med enda flere overnattingssteder. Og tilbudet er nå like aktuelt for deg som ikke har tenkt deg utenfor Norge. Nortrip er et norsk alternativ som ikke bare har rundt 200 destinasjoner, men som også er i ferd med å lansere et tilbud om bondegårdsferie for deg meg vogn. Søsterorganisasjonen, danske Pintrip, har også plasser for deg som kjører rundt med vogn. At også Sverige vokser er godt nytt, mens Tyskland har et godt utvalg, har Frankrike et helt eventyrlig antall plasser å overnatte. Du finner mer informasjon om de fleste europeiske lands tilbud på nettsiden fefi.eu.

Fricamping

Mange av oss elsker å fricampe, og står du på høyfjellet kan du stå der lenger enn de to døgnene som normalt gjelder for allemannsretten. Men husk da på at du ikke kjører utenfor veien, det er ikke lov. Sett deg inn i regler for fricamping i denne utgaven, og opplev den maksimale frihetsfølelsen!

Vi deler som nevnt mattips på tur, i denne utgaven. Men vi nøyer oss ikke med det. Det er heller ikke så vanskelig å lage seg kvalitetskaffe på tur. Les om de ulike metodene og la deg inspirere til å la pulverkaffen stå igjen hjemme!

Når været viser seg fra sin beste side, er det få steder som er så flotte som Norge, mener jeg. Men været får man ikke gjort noe med, og helt i slutten på mai fikk mange steder i landet en (siste?) runde med snø. Kyststripen fra Vestfold og sørover er kjent for mange flotte plasser. En av dem har vi besøkt i denne utgaven. Er du i området og sola skinner, så trenger du ikke kjøre til Italia for å få sydenstemning. Du kan besøke Ringshaugstranda, slik vi gjorde sist sommer.

I denne utgaven får du også stifte nærmere bekjentskap med tre modeller med litt høyere kvalitet enn gjennomsnittet. Vi har testet to bobiler som tilbyr mange premium-løsninger, og vi har sett på en vogn fra en produsent som gir sine modeller ekstra oppmerksomhet og kvalitet. Håper du koser deg med utgaven. Nyt turene!

HER kan du se alle, og lese mange av artiklene.

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden