Niesmann+Bischoff: Åpent hus! | Din Fritid
Niesmann+Bischoff

Åpent hus!

I helgen var det åpne dører, fabrikkomvisning og stor fest på Niesmann+Bischoffs fabrikk i Polch i Tyskland. Din Fritid var på besøk, sammen med hundrevis besøkende som gjerne ville sjekke ut premiumprodusenten nærmere. 


Det er lærerikt og spennende å få komme innenfor dørene til produksjonslokalene og se i detalj hvordan en produsent som Niesmann lager sine bobiler.

Polch, Tyskland: Vi er en 20-minutters kjøretur vest fra Koblenz. Det betyr at Rhinen er like ved, og Mosel-elven er enda nærmere fabrikken til premiumprodusenten Niesmann+Bischoff (N+B). – Vi vet aldri hvor mange som kommer når vi inviterer til vår årlige Åpent hus-arrangement, forteller presse- og markedssjef Cécile Klärner. 

Det er ingen påmelding til arrangementet. Majoriteten av gjestene kommer med egen overnatting, i form av sin egen bobil. Så lenge du ikke sperrer veien er det bare å parkere på en ledig plass, naboområdet og byen er vant til at denne helgen er det bobilentusiastene som preger hele industriområdet. Det er ikke noe krav om å eie en Niesmann for å komme på besøk, selv om flertallet av de besøkende allerede var N+B entusiaster og bobileiere. 


Alle besøkende ble ønsket blidt velkommen av Michelle og Tanja i resepsjonen.

Internasjonalt

Gjestelisten er internasjonal - i tillegg til besøkende fra regionen og Tyskland, var det gjester fra Nederland, Belgia, Frankrike, Storbritannia, Østerrike og Sveits. De guidede turene i produksjonsavdelingen foregikk derfor i mange små grupper med ulike språk. Målet med gjennomgangen var å dele en visuell opplevelse og å kunne gi informasjon direkte fra innsiden, slik produsenten selv forklarte det. I utstillingshallene var det stands fra flere underleverandører og kundeklubber.

Hele messehelgen var det salg av mat og drikke i et stort telt. Lørdagen ble avsluttet med en fest her. Bandet Münchner Zwietracht entret scenen og satte stemningen meget raskt. Litt uvant for en traust norsk journalist med allsang og tyske drikkeviser, men det ble en skikkelig jovial og trivelig oktober-fest.


Det var flere tilbehørsleverandører, campingplasser og klubber med ministands.


Det så ut til at denne karen var fornøyd med utsikten!​​​​​​


Sjefen i Niesmann+Bischoff, Hubert Brandl, ønsket de besøkende velkommen til lørdagens fest i passende antrekk.

 


Stappfullt konsertert og herlig stemning!


Bandet Münchner Zwietracht hadde et bredt repertoir og brukte ikke lang tid på å få publikum opp fra benkene.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden