Ny utgave på vei:: Din Fritid 2-2024 | Din Fritid
Ny utgave på vei:

Din Fritid 2-2024

Året andre utgave av Din Fritid er nå på vei til abonnentene og kommer i løssalg kommende torsdag. Din Fritid er magasinet for deg som trives med friheten en bobil eller en vogn gir deg!

Denne utgaven er hos abonnentene senest uke 12 og i løssalg fra og med 21. mars 2024. Du kan få en smakebit av innholdet i videoen, og her kan du se alle artiklene i utgaven. Er du abonnent (papir eller digitalt) kan du laste ned en komplett elektronisk utgave av magasinet i PDF-format, det gjelder også eldre utgaver, helt tilbake til 2016. Usikker på hvordan du gjør det? Les mer her.

Litt skryt

Din Fritid med bobil & caravan er i 2024 i sin 29. årgang, hele veien med inspirasjon, nyheter og hygge - til våre viktige lesere! Er du ikke abonnent på landets eneste uavhengige magasin for deg som trives med fritid på hjul? Send oss en epost (klikk her) eller ring 9623 4343, så ordner vår abonnementsavdeling det!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden