Nyhet fra 2025-sesongen:: Sola Bobil blir Hymer-forhandler | Din Fritid
Fra venstre: Søren Due fra EHG Nord Aps, Amund Nylund og Kjartan Slettebø i Sola Bobil. Til høyre er salgssjef i Hymer, Andrea Kibler.
Nyhet fra 2025-sesongen:

Sola Bobil blir Hymer-forhandler

Fra og med 2025-sesongen blir Stavanger-forhandleren Sola Bobil forhandler av Hymer bobiler.

– Dette nye partnerskapet styrker vår mulighet til å tilby det beste utvalget av kvalitetsbobiler i ulike prisklasser, og topp service på alle våre merker. At vi har tegnet kontrakt direkte med produsenten gjør også at vi får riktige priser, uten fordyrende mellomledd. Hymer er Norges mest solgte bobil mange år på rad, og har opparbeidet seg en stor markedsandel blant kvalitetsbevisste bobileier. Knapt noe annet bobilmerke egner seg bedre for norske forhold året rundt. Vi ønsker eksisterende Hymer kunder velkommen og ser frem til å levere de flotte produktene til våre kunder, sier Amund Nylund, daglig leder i Sola Bobil i en pressemelding til Din Fritid.

Sola Bobil ble etablert i 2007, og har etablert seg som en stor leverandør av bybobiler fra Pøssl. Sola Bobil tilbyr et stort utvalg av bobiler i alle størrelser og klasser, både nye og brukte. Fra høsten 2024 blir 2025-modellene fra Hymer en del av porteføljen, og et godt supplement, til Sola Bobils allerede eksisterende merker som omfatter Adria, Sun Living, Eura Mobil og Pössl. 

Sola Bobil holder til på Forus og har bobilsalg, utstyrsbutikk, verksted, delelager, tømmestasjon og gassautomat på samme sted. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden