Caravan Xpo 2024:: Straks messetid | Din Fritid
Caravan Xpo 2024:

Straks messetid

Caravan Xpo 2024 går av stabelen fra 19. til 22. september. Arrangementet er langt mer enn en tradisjonell messe, det er en trivelig møteplass. I år vil det bli en enda sterkere satsing på det sosiale, med utendørs bar og et eget sosialt område på messecampen.

– Caravan Xpo-konseptet videreutvikles stadig. Det er viktig å forme arrangementet basert på tilbakemeldinger fra publikum og utstillere. Etter fjorårets suksess har vi lyttet nøye til tilbakemeldingene, og det er tydelig at folk ønsker mer tid og rom for sosialt samvær. Derfor er vi svært begeistret over å kunne tilby et forbedret uteområde, med bar og partytelt, hvor besøkende kan fortsette å nyte stemningen lenge etter at messen har stengt, sier Remi A. Netteland, kommunikasjonsansvarlig i Caravan Xpo. 

Takterrasse

Det nye området vil inkludere en stor bar med et bredt utvalg av drikkevarer, både med og uten alkohol, samt en takterrasse hvor besøkende kan slappe av og nyte utsikten over messecampen. Med behagelig musikk og en atmosfære som innbyr til hygge, håper arrangøren å skape et unikt samlingspunkt for alle som deltar på messen. Området åpner når messen stenger og holder åpent «utover kvelden», forteller arrangøren. 

Ha det gøy

– Caravan Xpo handler om å skape Norges mest spennende møteplass mellom utstillere og publikum, og det nye uteområdet er et naturlig skritt i riktig retning. Vi vil at folk skal dele erfaringer, knytte nye kontakter og bare ha det gøy sammen, fortsetter Netteland. 

– For å gjøre opplevelsen enda mer sømløs, vil vi også i år ha golfbiler tilgjengelig som shuttle mellom campen og messeområdet hele dagen. Dette tilbudet er tilgjengelig for alle, og skal bidra til at hele arrangementet blir enda mer tilgjengelig og komfortabelt for våre besøkende. 

Din Fritid er med

Redaksjonen i Din Fritid bidrar på messen med redaktørene Stefan Janeld og Tore Afdal. De vil gjennomføre en «bobilskole», hvor du får innspill på hvordan du kan bruke meterstokken til å velge riktig bobil, og tips til hvordan du bør tenke om ditt energibehov på tur. Det blir også mulighet til å stille tekniske spørsmål!

Gleder seg til lørdag kveld

– Caravan Xpo har alltid handlet om å bringe folk sammen. Det nye uteområdet er en fantastisk mulighet til å styrke det sosiale aspektet av messen, og jeg er sikker på at dette vil bli en stor suksess. Vi ser at Caravan Xpo utvikler seg i tråd med både utstillernes og publikums ønsker, noe som gjør dette til et arrangement vi alle kan være stolte av. Jeg gleder meg spesielt til lørdagskvelden som blir uforglemmelig, forteller messens initiativtaker Jan Sinivaara. 


Gleder seg: Initiativtaker Jan Sinivaara lover god underhold, en flott sosial ramme, og viktige detaljer som golfbiler fra messehallene til messecampen under Caravan Xpo.

Caravan Xpo 2024

Hellerudsletta, 19.9 til 22.9

Åpningstider: 

Torsdag: Kl 12-18

Fredag: Kl 10-18

Lørdag: Kl 10-18

Søndag: Kl 10-16

Mer info på caravanxpo.no

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden