: Lille t@b har fått en storebror | Din Fritid

Lille t@b har fått en storebror

Med 8 dm større innvendig lengde, og 2,5 dm ekstra bredde, får nye T@B L betydelig større innermål enn den opprinnelige t@b, uten at man har gått glipp av noe av sjarmen.

Nye t@b L har samme former som ”lillebror”, men mer plass.

Helt siden premieren har den lille ”sølvkula” t@b lokket mengder av kjøpere – i første rekke slike som aldri tidligere har kunnet tenke seg å kjøpe en campingvogn. Annerledes former og små mål har vært avgjørende faktorer når valget har falt på en t@b. Men, den som har valgt en t@b har også måtte gjøre avkall på en del saker. Noe vaskerom har ikke fått plass i den lille vognen, og for å få et sted å sitte har man vært nødt til å stå opp av sengen. Ståhøyden har heller ikke vært spesielt vel tiltatt.

For et par år siden kom så en betydelig større vogn med lignende utvendige former (tandemakslede t@b XL), men både vekt og pris gjorde at den modellen hadde vanskelig med å hevde seg i markedet. (En designstudie basert på XL-modellen, og med mange USA-inspirerte detaljer, ble imidlertid vist på høstens messe i Düsseldorf).

Sittegruppe for tre i vognens fremre del

Innredningen

Nå har imidlertid den lille ”sølvkula” fått en prisgunstig storebror i form av t@b L, med den samme sjarmfulle utvendige formen, men med større innvendige mål, der man til og med har fått plass til et romslig toalettrom. Selv ståhøyden er blitt bedre.

Innredningen er laget i lys lønn og gulvet har fått en mørk stavparkettmønstret dekor. Lengst bak finner du en fast dobbeltseng med sjenerøse mål (135x198 cm) med et stort elektrisk styrt vindu i det skråstilte taket ovenfor. Tenk å ligge der å kose seg og titte på stjernene…

Innenfor det elektrisk styrte takvinduet finnes en herlig dobbeltseng.

Sittegruppe

I vognens fremre del finnes en herlig innbydende sittegruppe slik at man, til forskjell fra ”minstemann”, kan gå direkte fra sengen til frokostbordet. Og skulle man ha bruk for en ekstra sengeplass – vognen egner seg imidlertid best for to – så kan den lille sittegruppen gjøres om til en sengeplass.

Med sine større mål og et mer omfattende utstyrsnivå kombinert med attraktiv pris og en vekt som passer ”Golf-klassen”, har nye t@b L gode muligheter til å bli en like stor suksess som den opprinnelige ”sølvkula”.

Les mer her: www.kroken.no og www.tabme.de

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden