: LMC 2010: Fire musikalske modeller | Din Fritid

LMC 2010: Fire musikalske modeller

Med fire helt nye modellserier, som alle har navn fra musikkens verden, og en markedsføring av feminine verdier, skapte produsenten en helt ny linje. Og den linjen fortsetter LMC i 2010.

Innvendig er de tyske LMC-vognene eksklusivt innredet med bl.a. et høytalersystem med imponerende lyd

- Seriene er blitt fantastisk godt mottatt, så i år presenterer ikke LMC de store grunnleggende nyhetene. Tvert imot kan man si, at musikken fortsatt spiller, og LMC har skapt et fundament for klassikere, sier Tommy Rasmussen fra LMC’s danske forhandlerforening, om Viola, Cello, Musica og Maestro.

Det betyr imidlertid ikke, at modellene ikke har gjennomgått endringer og at det overhodet ikke er nyheter og forbedringer. Det ville ligne LMC dårlig. For eksempel er det spesielt på mellomklasse- og toppseriene, Musica og Maestro, et behov for større lasteevne. Det har medført, at man nå kan få enda kraftigere aksler helt opp til 1800 kilo på en aksel. Tommy Rasmussen peker på at en vesentlig årsak til dette er den økede etterspørselen etter større lasteevne.

- Vintercamping er de siste årene blitt utrolig populært. Det er trendy å dra på vinterferie med campingvogn. Det merker vi på salget av våre populære Arctic vinterpakker, som blant mye annet inneholder ekstra effektive varmesystemer og vannbåret gulvvarme. Det betyr høyere egenvekt, men det skal jo også være plass på vektkontoen til ski, støvler og mye annet, når familien drar av gårde, sier han.

Lettvektsserien Viola er til 2010 utvidet med to modeller, der den ene tilfredsstiller mange camperes ønske om to enkle senger. Og så har alle modellene fått nytt karosseri med blant annet nytt sandwich-tak. Når det gjelder toppserien, Maestro, har LMC’s designere lekt videre med populære elementer både inn- og utvendig. De har for eksempel fått tak i glassfiber med takrails, og innvendig er den markante sorte looken fra høykjøleskapet nå integrert som små, enkle men effektive elementer i det eksklusive designet.

De siste årene har LMC med suksess lekt med innovativt lysdesign, som den nye teknologien gir mulighet til. Også her har designerne videreutviklet, slik at lyset i campingvognen ikke bare er effektivt til de daglige gjøremål, men også er med på å skape et sundt, spennende og behagelig innemiljø.

- Når vi nå snakker om, at musikken spiller opp, kan vi levere en såkalt Sound-pakke med kvalitetsprodukter fra Blaupunkt og et høytalersystem, som blant annet er kjent fra Porsche. Systemet har ganske enkelt en imponerende lyd, som passer til klassikerne, sier Tommy Rasmussen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden