Dometic-nyhet:: Ny aircondition | Din Fritid
Dometic-nyhet:

Ny aircondition

Dometic introduserer en ny generasjon stillegående klimaanlegg for bobiler. Dometic FreshJet FJX7 er strengt tatt ikke bare en enhet som kjøler, den er en varmepumpe, eller et klimaanlegg, som Dometic selv liker å kalle det. Takket være en inverter-kompressor får man «høy prestasjon med lavt strømforbruk», som produsenten forklarer det. Det er også benyttet en ny miljøvennlig kjølegass.

Den nye modellserien FreshJet FJX7 inkluderer tre modeller på 2200, 3000 og 3500 watt. Alle er 10 prosent stillere enn forrige generasjon og har hele 40 prosent lavere energiforbruk. Klimaanleggene har luftrensesystemet Dometic Breathe for å redusere støvpartikler, muggdannelse og vond lukt.

Nysgjerrig på hvor omfattende det er å installere aircondition? Les Din Fritids artikkel ved å klikke her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden