: Knaus 2015: Premiere på CMT-messen | Din Fritid

Knaus 2015: Premiere på CMT-messen

Publikumsmessen CMT i Stuttgart er i gang. Campingnorge.no og magasinet Bobil & Caravan er tilstede på messen. En av nyhetene er Knaus sin nye campingvogn Eurostar.


Sittegruppen i Knaus Eurostar inkluderer en kontorplass. Foto: Knaus

Fremtidsvisjonen

Den store nyheten på Caravan Salon i Düsseldorf i august 2013 var Knaus-gruppens fremtidsvisjon av en campingvogn: Caravisio. Her ble utradisjonelle løsninger tatt i bruk, som terrasse med eller uten tak, prosjektor for kino, fjernstyring via nettbrett og et helt unikt design. Mange ble entusiastiske, mens andre trakk på skuldrene og hevdet dette bare var et grep for å få oppmerksomhet.


God plass i soveavdelingen på den nye Knaus vogna. Foto: Knaus

Serieproduksjon

Nå kommer derimot Knaus til å avsløre at de vil sette fremtidsprosjektet i serieproduksjon under navnet Knaus Eurostar. Eurostar bruker detaljer fra Caravisio på sitt kjøkken, bad og oppholdsrom. Kjøkkenet er utstyrt med en induksjonskokeplate, designkran og en spesielt dyp kum i rustfritt stål. Den romslige sittegruppen kan enkelt gjøres om til et effektiv kontor. Hele badet kan gjøres om til en dusj med pleksiglass som dekker treverket. Sengen er en mellomting mellom nettopp seng og sofa, noe som gjør den svært egnet til bruk også på dagtid - ifølge Knaus.


Badet har også dusjmuligheter. Foto: Knaus

Ny teknologi

Veggene er støpt i spesialmateriale LFI (long fiber injection), som innebærer at det ligger armering i isolasjonen for bedre styrke og bæreevne. Alle tekniske installasjoner som vann og 220V er samlet i lagringsrommet i gulvet under sengen. Tilgjengelig både fra innsiden og utsiden. Utvendig er Kanus meget stolte at de verken har brukt dekaler eller lakk for å dekorere campingvognen. I stedet printes motivet direkte på campingvognens sider. Det gir nye muligheter for å skape 3D effekt og dybde - i følge produsenten. Vi vil som sagt være tilstede på lanseringen, og lover å snart komme tilbake med mer informasjon om campingvognen.


Kjøkkenet har også en induksjonskokeplate. Foto: Knaus

Se rykende ferske bilder i Bildegalleriet Knaus Eurostar under!

 


Foto: Knaus

 


Foto: Knaus

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden